Emine-3784 Selam kozlar dün 27+4 olduk doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu 1100 boyu 36 cm sizde bu haftalarda normal mi çevremdeki herkes kilosu çok az diyor ☹️bu haftalarda sizler kaç kiloydunuz
tlhmrv Emine-3784 gayet iyi ne bekliyolar ki son aylarda kilo alımı basliyo zaten . Kimseye kilosunu söyleme bnce haftasiyla uyumlu de geç doktorun iyi diyosa iyidir gerisi önemli değil
Aysee1123 Emine-3784 Hayır gayet normal. Bende şuan 27+4 üm daha gitmedim kontrole güncel bilmiyorum fakat sizinkinde anormal bir durum yok o kesin 🧿
Cansuce Emine-3784 canım gayet normal benimde 27 haftalık 1195 kilo hiç takma kimseyi doktora bende sordum çok normal dedi
GunRAM_ Emine-3784 çok normal bende 26 hafta da gittim 900 gram dedi doktor kilosu iyi mi dedim iyi kilosu bende burda görüyorum 1.2 kilo o yüzden sordum doktora az mı diye yok normal hatta çok üzülmüştüm 💞
defnezumram Emine-3784 27+6da benimde 1200 çıkmıştı normal canım herkese bakma sen herkesin bebeğiyle seninki aynı olacak diye bişey yokkk genleriniz aynı değilki sen minyonsundur bebekte minyon olur canı içinde olsunda büyür merak etme daha önünde 12 hafta var
filialunae Emine-3784 bebişim sen 27 hafta değil 28 haftalıksın ama gayet normal haftası ile uyumlu ki kilosu