TugbaOmerCucuk Lafayette vazelin yasaklı bi madde yurt dışında. İçeriği o kadar tehlikeliymis ki hiç kullanmamak lazımmış. Kullandığın ürünün içeriği bi araştır canım
Faydogan Kediannesi1 evet o siteyi biliyorum da eczaneden alıyorum ben riske girmemek için bu tarz ürünlerde maalesef sahte çok oluyormuş diye yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim ☺️
Betii00 aysenur42t ben kakao yağıyla avokado yağı kullanıyorum.karnım devasa büyük hep ikiz sanıyorlar.yorumlarda 30. Haftaya geldimm çaytlamadım diyenler olmuş zaten çatlarlarsa genelde son ayda çatlıyorlar.şuan 33 haftalıgım henüz yok ama kesin son haftalarda olur
ladyax Baby_hurma bio oil sakat doğumlara neden oluyor içeriği masum değil kullanılmasını önermiyor doktorlar
kvsr22 Rfrshr Benim ilk gebelikte çatlama olmadı.annem de çatlak var.(ilk gebelik 27 hafta ölü doğum ) ben anneme göre zayıfım ama annem 20 kilo almış.
Hanimeller Ayazz-A evet ben 3 aylıkken doktora gitmiştim bebek yağı kullanıyordum o sırada doktor bana bebek yağı tüylenme yapar dedi lierac verdi lierac hiçbir işe yaramadı bende birazda genetik sanırım 🥲
elifozr aysenur42t dermaderm kullanıyorum zerre çatlağım olmadı göbeğim çıkmaya başladığımdan beri kullanıyorum
110418 aysenur42t ben 3. Ayımdan itibaren başladım fakat havalar çok sıcak olduğundan kullanmakta zorlanıyorum açıkçası 🥹
isil96 aysenur42t ben 3 aylıktan beri kullanıyorum su an 7 ayligiz bio oil in yağını kullanıyorum hiç çatlağım yok herkese tavsiye ederim duştan duşa kullanıyorum gün aşırı
zubeyde8mehmet kvsr22 santeplus var kesinlikle öneririm ben çatlamam deyip ihmal ettim 6. ayımdan sonra başladım kullanmaya olan çatlaklarda bile etkili kesinlikle alın aldırın yani doğum yapalı 6 gün oldu kendimi toparlayınca kullanmaya devam edeceğim.
Syrn Ben 3.aydan beri bio oil kullanıyorum 32. Haftaya kadar sıfır çatlaktı sonra 32 de Bi anda karnım komple çatladı, çatlayacağı varsa çatlıyor yani
Humeyraa23 Lafayette vazelin içerik olarak gebeliğe hiç uygun değil gebe olmayanlara için bile sakıncalı içerikler var daha doğal şeyler tavsiye ederim
Rmysahmet aysenur42t valla ben hiç krem vs kullanmadım son 5 günüm kaldı doğuma ve çok şükür hiç çatlağım olmadı tamamen yapıyla alakalı ve karnınızın büyüklüğü de etki ediyor.
sed-a5 Glsnsny bende onu kullanıyorum göbeğim çatladı maalesef faydası olmadı ama göğsüme ve bacaklarıma faydası oldu siz gördünüz mü etkisini ben ikinci kutuya başladım
Glsnsny sed-a5 daha 16.haftadayim catlak olusabilecek kadar buyumedi tabi göbeğim ama bayagi nemlendiriyor.ise yarar diye düşünüyorum.ve ben sadece dustan sonra kullanıyorum sabah aksam değil biraz tembelim bu konularda maalesef:))
sed-a5 Glsnsny ben 3. Ayda başladım bio oil ile 2 kutu bitirdim ama oda yaz gününde çok yağsı gibi olduğu için bu daha seda altın kremi iyi ama şuan 7. Ayım da yım bol bol kullanın benim tavsiyem ama genetikse ne yaparsan yap çatlıyor maalesef benim göbeğim baya bi çatladı