Aselkus Ayfrizmm vitaminleri falan iciyormusunuz ben bir sure kullandim ama midemi bulandiriyor devam edemedim
Ayfrizmm Aselkus evet kullanıyorum demir vitamin ilaçlarını doğum olana kadar kullanacaksın dedi doktor evet biraz mide bulandırıcı gibi ama sonuçta vitamin hem senin hem bebek için daha iyi olur sende kullan canım aksatma ama bu zamanın şartları ile biraz pahalı
Rubbywoo Aselkus vitaminleri bende kullanamıyorum hiç kusmam olmamıştı bugüne kadar geçen hafta başladığım kan ilacı balık yağı beni kusturdu ayrı ayrı içtim yine oldu bıraktım artık bu ay bitince başlayacagım sıcaklarında etkisi var bence
Meryemme Benimde aynı şekilde mide bulantım oldu vitamin ilacından balıklıydı ve safra küsüyordum onu içtiğim de ama doktorum gece yatmadan içebilirsin dedi ve öyle yapıyorum bir sıkıntı olmadı öyle deneyin isterseniz🥰
Metetug @Aselkus bende 19+1 de detaylıya girdim. kilosu boyu aynı çıktı. normal dedi doktor. haftasıyla uyumlu dedi. vitaminleri bende kullanamıyorum. damardan demir verilecek o yüzden
Aselkus Metetug doktorum bana da bulanti yapar dedi o yuzden bayadir kullanamayrm ama sukur kilosu boyu guzel gidiyor