irem10 Alt 15 gün önce 53 du ast normal. İmom vardı omega onu bıraktım demir vitamin ilacı içiyorum 15 gün sonra tekrar ver dedi alt 57 ast normal neden yükseliyor bu başına gelen var mi
mybaby4 irem10 canim sakin ol burada herkes her şeyi bilmeyebilir :) AST hiç bilmiyorum ama ALT 37 çıkmıştı sınır 33tü. Doktor bana kızartmayı yağı azalt demişti ama yine de çok önemsememisti. Korkma çok yüksek değil seninki de inşallah bir şey çıkmaz
irem10 Arkadaşlar dedikodu olsa kaynana olsa görümce olsa herkes damlar sağlıkla alakalı diyoruz koca forumda başına gelen yok mu
irem10 Bernasnli hanımefendi ne diyorsunuz Allah aşkına doktora yarın gidince soracağım herhalde, napiyimmmm saglikciysann bu bilgi benim ne işime yarayacak
Bernasnli irem10 yani başka değerlerinizi bilmeden yorum yapmak yanlış olur ben sağlıkçı olarak cevap vermiyorsam durumuna başkasının yorum yapması daha yanlış olur o yüzden cevap bekleme diye yazıyorum ayrıca bir sakin ol ne bu agrasiflik bebişe zarar
irem10 mybaby4 işte benim 57 çıktı sinirlerim çok bozuk düşmedi imom kestim demir ilacı mi yükseltiyor anlamadim