cansucu Bi ara çok kilo aldım o dönem sürtünmeden kaynaklı bacaklarımın iç kısımları hep karardı bu durum inanılmaz moralimi bozuyo özgüvenimi düşürüyo ne yapabilirim bunun için bi çare bilen var mı?
minebayraamm cansucu Benimde bi ara öyleydi araştırdım glikolit asit içeriği iyi geliyomuş sinozun glow toniğinde de var bu içerik onu kullanıyorum bi kaç aydır baya baya açıldı rengi
Neslihan_Celik cansucu bebek pudrası var ya ondan alın hergün düzenli sürün bana dua edeceğinize eminim ama lütfen düzenli kullanın olur mu?
mavibeen minebayraamm Aa bu toniği yüzümde kullanıyorum lekelerime komedonlarıma falan iyi gelmişti böyle bi etkisi de mi var koltuk altlarım koyu renk benim orda da işe yarar mı o zaman
cansucu minebayraamm Ayy koltuk altlarımda kararma yok ama hafif rengi döndü sararma var ben bunu yüzümde bacaklarımda kollarımda kullanırım o zaman
minebayraamm mavibeen Yarar tabi duştan sonraları haftada 2 3 gün düzenli kullanımda görceksin etkisini
minebayraamm Kullan tabi iyi gelir tek dikkat etmen gereken gece sür sabahına da güneş kremi kullan ve haftada 3ü geçme
Sultanbn Peki bu sıcaklarda malum elbiyse giyiyoruz bakacaklar sürtüp pişik oluyor buna bir çözümü olan var mı