Merveaysem Kizlar 30+4 teyim 1 haftadır geceleri asla uyuyamıyorum sabaha kadar yatmadigim yer kalmıyor dolanıyorum evin içinde gözümden uyku akıyor ama yok asla dalamiyorum dönüyorum habire 🤦♀️🤦♀️ var mi benim gibi olan yada bi çözüm bulan ağliycaktim artik
guzelanne01_ Merveaysem hamileliğimin başında başladı bende uyuyamama ve 30 haftamda tamamen bitmişti mide yanması uyuşma ay bir doğurayımda kurtulayim derdim doğurdum 43 günlüğüz ama 43 gündür 0 uyku😂Meğerse Annelik uyuymamakmış kızım çok usluydu mışıl mışıl uyurdu🥰Oğlum gazman resmen
Gmzebilen Merveaysem aynı durumdayım bende 36+3 yeyim uykusuzluktan ölüyorum ama dediğin gibi uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyup kalıyorum 🥹🥺☹️
Merveaysem guzelanne01_ ya aslında bi bakıma dogru bu uykusuzluk halleri anneyi dogum sonrası uykusuz gecelere hazirlarmis bi bakıma ama Allaha sukur benim hiç bi şikayetim problemim yok sadece dalamiyorum en son fön sesi açıp bebek gibi uykuya dalmayı bekliyordum dun gece caresizlikten😂😂
guzelanne01_ Merveaysem kesinlikle öyle iyikide uyumamışım hamileyken vucudum alışmış ben aşırı uykuya düşkün biriyim çünkü çok severim telefonum,uykum,kahvem benim için aşktır aşk şuan 3 ündende oldum😂Olsun ama işte canları sağolsun
guzelanne01_ Merveaysem ayrıca iyi iyi alış fön sesine bebeğim sadece fön sesiyle uyuyor ve ben asla seste uyuyamazdım zifiri karanlık olacak yatakta bile eşim sağ sola dönsün sinir olurdum ooo şimdi nerde hepsi bitti😂
Pofudukkbulutt Merveaysem ya beni anlatmışsın resmen bende uyuyamadığım zaman mecbur fön sesi açıp uyumaya çalışıyorum 😁
Merveaysem Pofudukkbulutt valla şaka gibi ama açınca vücuduma bii rahatlama geldi 1 saat de olsa uyumuşum 😂😂
Hunya Ben de 27. Haftdayım 2 haftadır uyku yok 2 3 saat anca uyuyorumdur. Doktorumla görüştüm istersen ilaç kullan dedi remeron verdi ona da internetten baktım yorumları çok kötü napıcam bilmiyorum
Merveaysem Hunya yaa uykusuzluk için ilac veriyorlar mı bilmiyodum keske zararsız biseyler olsa da gönül rahatlığı ile kullansak
Merveaysem Ayy Amin amin inşallah sağlıkla buyusunler hayirlisiyla da napalim uykusuz kalicaz artık bende uykuma cok düşkünüm insallah sizin gibi değişirim rabbim yardımcımız olsun😁🤲