Gmzebilen elaweannesi benim yakın bir arkadaşım doğum yaptı bebek makat gelişi olduğu için sezeryan olacaktı ona da gün verdiler 38+5 te oldu o da zaten tam zamanı 37 -38 doğum haftası
Ada022 elaweannesi benim kuzenimde hamile oğlu var daha 14 aylık şimdi 22 haftalık hamile doktor 37+3 falan alırız demiş. Detaylı ultrasona gitmişti ordaki doktor en erken 39 alınır demiş proföser bi doktora gözükün bence
Gmzebilen elaweannesi değil canım normal zaten o zamana bebek kilosu da olması gereken kiloya ulaşıyor 39 haftaya 2 günün kalmış oluyor
Ada022 Yigit_Yagiz_Moms size çok katılıyorum doktorlar sezeryan için acele ediyor kabul etmemek lazım erken benim şuan herşey normal doğum gösteriyor ama sezeryan olursam 39. Dan önce kabul etmeyeceğim acil durum olmazsa
elaweannesi Ada022 canım benim zaten araları az diye zorunlu sezeryan ama işte zaman erken mi dedim o da derin incelmiş baya dedi bilemedim
Ada022 elaweannesi kız benim kuzeniminde arası az doktor biri erken alalım demiş, riskli gebelik doktoru geç alalım demiş 39 demiş her doktor bilgisi farklı guvenıyorsan doktoruna sorun yok. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum senin tercihin
Tuba04 elaweannesi doktorun ne dediyse odur kimse burada ondan iyi bilemez ama erken değil tam zamanı hafta ilerledikçe başka risklerde çıkabilir suyu azalır kaka yutabilir
elaweannesi Tuba04 haklısın zaten karşı çıkmadım ama burdada bi sormak istedim aybı hafta alınan oldu mu diye
Aslhna elaweannesi benim arkadaşımda aynı şekilde böyle 37 de aldılar aralarında bebeklerin 14 ay vardı Allah korusun dikişlerin açılma riskinden kanama olayından dolayı yapıyorlar kafanıza takmayın en iyisini doktorunuz bilecektir