Cicek_ Kivircikkuala teşekkür ederim canım benim, adet olursam 14 üne randevum var gidicem inşAllah yapar doktorum 🤲🏻
gulbahar2147 Yeni doğum yaptım 36+3te ama bebeğim 4 günlük olduk ama bebeğim saat 3ten beri yatıyor kalkmıyor bir türlü ne yaptım ettim kalkmıyor en son uyuduğu saatte mama içmiş bu kadar uzun uyuması ve aç kalması normal mı
aysenuroztunc gulbahar2147 şekeri düşmüştür muhtemelen o yüzden kalkmıyordur topuğunun altına vurun ve emzirin sütünüz yoksa mama verin bu kadar aç kalmasına asla müsade etmeyin 2 saatte bir emzirmeniz gerekiyor uyandıramazsanız doktorunuzla konuşursunuz hastaneye götürürsünüz yenidoğan hemşiresiyim bu arada
gulbahar2147 Sütüm yoktu Yeni oluşmaya başladı ama almıyor bu sefer topuğuna vurdum Yeni mamayı içti biraz yine uyudu bu kadar uyuması endişe ediyor beni
aysenuroztunc gulbahar2147 güzel beslenmiş canım gazını çıkarıp yatır 1 saat sonra tekrar uyandır tekrar besle bu kadar fazla içmeyebilir uyanmazsa zorla uyandır 2 saatte bir mutlaka uyandırıp beslenemen gerekiyor sarılık olabilir sütünüz yoksa da bestlak damla önerebilirim size işe yarıyor
gulbahar2147 O kadar korkuyorum ki anlatamam ilk olunca çok tecrübesiz oluyor insan şekeri nasıl düşüyor onu nasıl dengelemek lazım mememi emmiyor süt yeni doldu
aysenuroztunc gulbahar2147 beslenmeyince şekeri düşer şekeri düşüncede uyur uyanmaz salak gibi olur biraz bebekler o yüzden bu dönemlerde beslemek çok önemli
Bhr0101 Kivircikkuala bende bu ay soğan kürüne başlayacağım pcos var bende soğan kürü içince ilişki serbest mi
gulbahar2147 Öyle yaptım hocam gazı çıktı uyudu sarılık belirtisi yok gibime geliyor inşallah olmaz çok uyuması onun belirtisi mi
aysenuroztunc gulbahar2147 evet canım bebekler zaten çok uyurlar ondan korkma ama sen bu kadar uyumasına müsade etmemelisin gerekirse canını acıtarak uyandır ağlat öyle besle ama mutlaka beslenmesi gerekir 2 saatte bir herhangi bir sorun olursa da yazabilirsin
aysenuroztunc Kivircikkuala aşko be bi olsun doğurak ta senlen de böyle ilgilenirim valla söz ücretsiz danışmanlık bile veririm 😂🥰