nisamom_ Kivircikkuala üzülme inşallh olucak doğru zamanda ❤️🤲🏻 bende artık çok yıprandım yoruldum ama sabredelim rabbim güzel zamanda müjdeli haberler nasip edicek inşallah💐
aysenuroztunc Lunalunay canım bitkisel karışım adet düzenleme ve gebelik için kullanıyorlar bende gebelik için kullanıyorum ben kapsül olanını aldım macunun tadı kötüyse yiyemem vs diye yumurta kalitesini artırıyormuş
Dmrsm Songul37 kuzum iki senedir evliyim bir sene denedim hiç gebelik olmadı malesef 27 yaşındayım sen kuzum
Songul37 Dmrsm bende 29 yaşındayım 6 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım bir tüp bebek denemem oldu ama maalesef olumsuz sonuç aldım üzerinden bir yıl geçti ve tekrardan deneyeceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Songul37 Dmrsm yanii bende ne ararsan var erken menopoz sol tüp hafif tıkalı sürekli kistim oluyor yumurta rezervim düşük ve kaliteli değil
Yesimsim aysenuroztunc canım bende de yumurtlama sorunu var ilaçsız gelişmiyor iyi geliyor mu bu bitkisel ilaçlar hiç denemedim daha önce
Songul37 Dmrsmşuan hatırlamıyorum ya ama çok düşüktü yeniden başlıcam bahçeci tüp bebekte ayın 16.sın da randevum var