Tazeanne68 Pamuk çok teşekkür ederim canm benmde 4+4 idi dün gittim görünmedi cuma 5 oluyor tam o gün inşallah görünür kesemiz
YigitPoyrazMomm Pamuk Benim canım Oğlumun Babası ile çektiğimiz ilk ultarson fotoğrafımız💙🧿 Sağlıkla gel Poyraz Yiğitim🐣❣ burda 5+4 günlüktü yavrum😍 
YigitPoyrazMomm Pamuk Amin canım bak ultrasonda fotoğrafta 2 nokta var sanki gülümseme var burda 5+4 günlüktü meleğim şimdi 20+3 olduk😊🐣
1melekannesi3858 Pamuk kuzu betasinin artışı ile ilgili de bisey demiyo 2 günde bi kan ver takip edelim.de demiyo sağlık ocağındaki ebe bile kızmış doktora nası bakmaz ya demiş dış gebelik mi normal gebelik mi nie ilgilenmiyolar demiş
Blackkcat Pamuk aa dün gittin mi hayırlı olsun canım,bende geçen cuma keseyi görmüştüm,sağlıkla ilerlesinle tam kaç haftalık oldunuz,biz bugün 6+1 olduk🌸
Pamuk Blackkcat Adete göre 7 hafta Ultasona göre 5 Yumurtlamaya göre 4 hafta biraz karışık.Sagol seninde hayırlı olsun 🥰
YigitPoyrazMomm Pamuk Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım böyle güzel günlerini görmek nasip eylesin sağlıkla gelsin minoşumuz🙏🌸❣
1melekannesi3858 Pamuk dün konuşmuştuk seninle ilk gittiğinde 24 temmuz 69 20 idi iki gün sonra 26 temmuz 182.94 3 gün sonra 29 temmuz 578.05 bugün tekrar gitti hiç bakmamış beta artışına bile bakmamış