Moombecamehappy Merhaba arkadaşlar, benim ilk gebeliğim ve rüyamda bebek torbasının patladığını gördüm çok korkuyorum torbam patlarsa bebeğime bişey olursa ben anlamazsam diye… bebek yorbam patlarsa kesin anlarmıyım sizce ?
YuvarlanamayanPaanda Moombecamehappy torbası dediğin kesedi sanırım tabiki haşşşş diye du iner illaki anlarsın
Merve43 Moombecamehappy bebek torbası patlaması derken su kesesinin yırtılmasından mi söz ediyorsunuz
Ayazbahar Moombecamehappy benim pıt diye bi ses gelmişti ve suyum boşalmıştı yani anlamamak mümkün değil merak etmeyin tıpası açılan küvet gibi düşün 😀
Moombecamehappy Ayazbahar cok sag ol 😅 Allah razi olsun bilgisizlik kotu 😅 Cok idrara cikiyorum nisan gelmesi falan diyorlar cok hikaye okuyorum galiba ruyama girincede korktum dunden belli endiseliyim
Ayazbahar Moombecamehappy benimde nişanım gelmemişti sancıyla ve tuvalette girip çıktıntan sonra suyumun sızmasıyla gittim hastaneye yani tutamıyorsun bide çok fazla bi su emin ol anlarsın
DidemB Moombecamehappy sıcakımsı bir su kovayla dökülüyormuşcasına bacaklarının arasından boşalıveriyor anlamamak imkansız 😂
Agg0207 Moombecamehappy canım hamileliğin tadını çıkartmak yerine neden olumsuz kötü şeyler düşünüp panik yaptırıyorsun kendine olumsuzluklara odaklanma
RabiaBadem Moombecamehappy bebeğin kesesi patladığında illaki anlarsın birden bardaktan su aktarır gibi su boşalıyor bacaklarının arasından çünkü. Korkma pozitif düşün pozitif şeyler olsun hayatında 😚
Muhkub60 Moombecamehappy suyun gelir yanı anlarsın. Alt tarafı bi rüya canım etkisinde klma hayrolsun de geç
Busraakay_26 Moombecamehappy keseden bahseiyprsun birden patlasa anlarsın içindeki su az bir miktar değil ama sızıntı şeklimde gelirse onu da anlarsın idrar gibi altını ıslatır ve sık bir şekilde iç çamaşırı değiştirirsin uani her türlü anlarsın
hunilimom Moombecamehappy keseyi kastediyorsun sanırım merak etme önce pıt diye bı ses geliyor sonra su geliyor 😂 benim gece geldi uykulu uykulu anladım
Marly21 Moombecamehappy cnö benim sızıntı şeklindeydi akımtı mı diyr düşündüm ama snra dedim ki sanki her zamanki akıntı gibi.değildi bi tık fazlaydı gittim ihöal etmedim suyumdu 37+3