yesimunluturk Kızlar merhaba bugün 22 gün oldu doğum yapalı benim hamileligim biraz sıkıntılı geçmişti sürekli yatmak zorunda kalmıştım çok şükür kızımı sağlıklı bir şekilde aldım kucağıma geleyim doğum hikayeme 11 temmuz sabahı kalktık hastaneye gitmek için inanılmaz gergin ve duygusaldım sürekli ağlıyorum falan neyse gittik hastaneye yatisim yapıldı 9 da alacaklardı ameliyata ama doktor trafiğe takıldığı için 9.30 da falan aldılar doktorum geldi direk yanıma nasıl olduğumu falan sordu tabi ben inanılmaz gerginim ne olacak tersmi gidecek bilmiyorum sonra belden anestezi doktoru yerini ayarlayıp iğne yaptı inanın hiç acımıyor damardan kan alırken daha fazla canı yanıyor insanın bacaklarımda sıcaklık oluşmaya başladı ilk başta oynatamadığım için baya panik yaptım sonra kendimi telkin etmeye başladım normal bu diye yatırdılar beni doktorum başladı sezeryana biraz midem bulandı ilk başta sonra duyduğum sesin bir tarifi yok 9:58 de kızımın ilk ağlama sesini duydum inanın anlatılmaz bir duygu direk gösterdi bana sonra temizleyip yanıma getirdiler ilk söylediğim cümle yüzü çok küçük oldu o kadar minik geldiki nasıl koruyup kollayacağım dedim sonrası zaten kızımı yukarı çıkardılar benim dikişlerim atıldı odaya çıkarıldım sabaha kadar kızıma bakmaktan uyuyamadık eşimde bende Allah isteyen herkese nasip etsin bambaşka bir duygu benim gibi belden uyusturmayla sezeryan olacaklara tek tavsiyem korkulacak hiç bir şey yok evet stres oluyorsunuz ama o sesi duyunca hersey bitiyor şimdi kızım yanımda uyuyor hala korkularım var ilk kez anne oluyorum sonuçta ama başarabiliriz biz kadınlar çok güçlüyüz çünkü okuduğunuz için teşekkür ederim
Istanbuprag Çok tebrik ederim :) sağlıkla, neşeyle, huzurla, hep bir arada, birlikte büyüyün inşallah özgürce :)
yesimunluturk Istanbuprag amin canım inşallah bütün evlatlarımızı Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Aycan1234 Bende geçen hafta sezeryan oldum kesinlikle hiç korkulacak bişey yokmuş iyiki sezeryan olmuşum ilk üç ağrı oluyor sonra geçiyor
yesimunluturk Aycan1234 ilk başta evet oluyor ağrı ama sonrasında acıma oluyor bur süre şuan çok şükür hiç biri kalmadı
Aseleft Ne güzel hem kimseyi korkutmadan yazmissiniz hemde su gibi akıcı olmuş okuduğum en Güzel doğum hikayelerinden biriydi. Benimde haftaya sezaryenim var ilk bebeğim korkuyorum ve heyecanliyimm insallah ben de buraya böyle bi doğum hikayesi yazarim. Allah analı babali büyütsün geçmiş olsun ♥️🥰
yesimunluturk Aseleft Amin canım inşallah gerçekten korkulacak bir şey yok evet stres ve gergin oluyor insan ama o sesi duyduğunda hiç biri kalmıyor Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına