balbademim2024 Hava nemlendiricisi almak istiyorum ancak kullanıp memnun kalan varsa önceliği o marka ve modele vermek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
MerveTeyze balbademim2024 süpersin bende bunu yazacaktım şurada durup bekleyeyim 😁 bir de hava temizleyici almak istiyordum winix zero pro var ama fiyatı uçtu filitresi bile 2000 tl hava nemlendirici ve hava temizleyici kullananlar nelerden memnunsunuz
Deletedmom0071 balbademim2024 benim kızımda sinüzit vardı. Allerji doktoru bir profesöre gitmiştim. Asla önermiyorum o aletleri dedi. İçerisinde küf birikiyor havaya karışıyor ve bebeklerin kronik hasta olmalarına yol açıyor demişti. Biz de almıştık ama ondan sonra hiç kullanmadık. Onun yerine kalorifer peteklerine takılan suları kullanmak daha mantıklı.
Seh999 Ben Weewell üsten dolum buhar makinesini aldım. 3 seviyesi var 8 saate kadar çalışabiliyor led ışıklı. Buhar çıkışı güçlü çok memnunum.
Sln222 Mutlaka olması gerekiyormuş benimde kış bebeği olcak kısmetse hava kuru olunca bebek rahatsız oluyormuş hep araştırıyoruz marka model bulamadık
MerveTeyze Deletedmom0071 ya bunu bende okumuştum bir kaç yerde aslında önce evin nem durumunu bir netleştirmek gerekiyor örneğin %50 _ %60 nem varsa zaten buna gerek yok fazla nem bakteri üremesi için de ortam sunuyor hastalık zamanlarında rahatlatmak için ise nebulizatör var bence önce iyi bir nem ölçer ile evin durumunu netleştirmek gerek
Deletedmom0071 MerveTeyze biz Ankarada yaşıyoruz gerçekten kurak bir yer nem zaten yok. Ama doktor ona rağmen çok gereksiz bir şey dedi 🤷🏻♀️
EylAynr Ben airfee 60 m2 için olanı aldım henüz kullanmaya başlamadım. Doğumdan sonra hemen odasında kullanmayı düşünüyorum