Beyzanrrr 14 haftalık hamileyim hiç yemezdim ama iki gündür canım sosis istedi gittim aldım sizce sakıncası olur mi gebelik için çok pişirip yiyorum çiğ yemiyorum
guzelanne01_ Beyzanrrr yedim nolacakki sanki direk bebek yemiyorki hamileyken herşey ye doya doya bebek doğunca gaz promleminden hiç bişey yiyemez oluyorsun🫣Ben şuan ne yesem bebeğim gaz yapar oldu sudan başka bişey yemeye içmeye korkar oldum😂
Mavi- Beyzanrrr ben de yemiştim birkaç kez hatta bir kere de değil salı günü nasipse doğuma gidiyorum şu ana kadar kan tahlillerimde veya bebekte anormal bir durum görülmedi sürekli olmadığı takdir de herhangi bir sakıncası yok demişti doktorum ☺️
Serendipty Beyzanrrr yeme bakteri olabiliyor risk almaya değer mi sosis için toksoplazma riski olabiliyor işlenmiş et ürünlerinde doğumdan sonra yersin bu benim fikrim
Beyzanrrr Serendipty zaten hiç yiyemezdim iki gündür çok istedi canim çok yemiyorum zaten 1_2 tane anca
Linaa90 Beyzanrrr bana doktorum ilk olarak kesinlikle işlenmiş Gıda yeme dedi bence hamile değilken de yememek lazım o tür şeyleri tabi canım çektiyse az bişi ucundan tat bencr
Htc_snn Beyzanrrr ohoo benler yiyorum hatta pizza hamburger döner o tür şeyler çiğköfte falan hep yedim canım istiyo çünkü napıyım aşırıya kaçmadan yedim ama