Coruhbn Kızlar merhaba 6. Haftamdayım regl başlangıcı yada sonunda olan gibi lekenmelerim oluyor doktor normal diyor ultrason da her şey yolunda gözüküyor başına gelen var mı
anneoluyoruuumm16 Coruhbn 16. Haftada başladı benimde leke değil bildiğiniz kanama tuvalete akıyordu. Bana da düşük tehlikesi yok rahimden gelmiyor falan dediler. 3 defa oldu geçti şükür
Coruhbn Mahirissmoms bende onu kullanmaya yeni başladım iki oldu doktor ağızdan alırsan mide bulantısı yapabilir dedi alttan alıyorum onuda çok beceremiyorum galiba🥲
Mahirissmoms Coruhbn yoooo ben ilk gün ağızdan aldım bana bisey yapmadı bazılarına bas donmesi falan yapıyormuş bana hiç bisey yapmamıştı karın agrım da var Benm şeninde oluyor mu
nrgl-tas Benim de olmuştu. Haftadan 10. Haftaya kadar devam etmişti ama ultrasonda herhangi bir sorun gözükmüyordu. Progestan fitil kullandım 12. Haftaya kadar şükür bir sıkıntı olmadı. Şu an 33. Haftalık olduk bile 🥰 Çok geçmiş olsun dikkat edin bolca dinlenin ve su için.💐
Pitircigin_annesi Bende progestan kullanıyorum 7..haftamdayim 5. Haftadan beri önlem amaçlı kullanıyorum
Ebruebos Bende de oldu. Burada hemen hemen her gün bir post açılıyor lekelenmeyle ilgili çoğu kişide genelde ilk haftalarda oluyor onları okudukca rahatladım bende 😊 iğne ilaç devam
Coruhbn Mahirissmoms evet bende de oluyor kasık karın ağrısı uzanınca geçiyor çok şiddetli geçmeyen ağrılar değil çalışıyorum genelde akşam eve gittiğimde oluyor
Mahirissmoms Coruhbn çalışmakta zor ya gerçekten bu durum da Hayat şartları napıcannn ilişki falan da yasakladımııı doktor sana
Coruhbn Mahirissmoms evet ilişkiden kaçının bir süre dedi ne kadar süre bilmiyorum 😅 kendisi mi dicek yasak bitti diye ben mi sorucam bilemiyorum. Sizedemi söyle di
Mahirissmoms Coruhbn ben doktor kontrolüne gidiyorum ama seni muane etmeden bisey diyemez ki canım senin dusuk riskin varmı mesela Benm kesede kanama görünüyor
Coruhbn Mahirissmoms ultrasonda her şey çok güzel dedi kanama olsa kesede derdi heralde Hemencecik geçer inşallah sizinde çok stresli tutunacak mı tutunamayacak mı ilk gebeliğim korkuyor insan
Ebruebos Biraz kasık ağrısı oluyor bende o da galiba rahim büyüdüğü için oluyormuş bu haftalarda ilişki bana da yasakladı aynı durumdayız 😂 risk bitene kadar galiba