Cansumehmet Ezcez inşAllah gidince konuşucam nstde sancım falan da çıksa keşke 😂 ona göre çabuk verir günü
Aybike66 Kızlar bende mehmet beysanogluna gidiyordum dediğiniz gibi bebekle ilgili hiç bir bilgiyi vermiyor sorduğunuzda ise ya ters cevap veriyor yada "bi problem olsa zaten söylerim" diye geçiştiriyor. 34 haftalık hamileyim tavsiyeniz üzerine Türkan dikiciye randevu aldım son haftalarim zaten ona giderim artık başka önerdiğiniz var mı doktor? Bu arada randevum 6 aralık perşembe günü o güne randevusu olan var mı 🙈
Selocan Cansumehmet henüz gitmedim randevu aldim bloğa girdim tesadüf sizin yorumları gördüm. Ayrıntılı için aldim zaten. Siz grdiniz mi nasıl bakıyorlar..
eliffylmz Kızlar en güzel zamanlarınızı neden mahvetmesine izin veriyosunuz saygı çerçevesinde uyarın sizinle daha düzgün konuşmasını isteyin bence.. bunda ayıp veya saygısızca birşey yok zaten kafamız çok karışık oluyor duygusalız bi çok şeyi aynı anda yaşıyoruz bide azarlanmayalım bari
Cansumehmet Melisam neden sorun olsun gidin bence çok övdüler hastanede konuştuğm diğer hastalar güleryğzlü ve tatlı biriymiş
[silindi] Bence ters cevap veren doktorları BİMER ve CİMER e şikayet etmelisiniz hatta ihmal etmeyin direk şuan edin .Direk soruşturmaya giriyor devlet doktoru neden oraya koymuş insanlara böyle davransın diyemi!
Cansumehmet Selocan ayrıntılı da güzel inceliyorlar zaten ayrntılı usg başka yerde doktrn odasnda değil
Nasminel Ezcez kac haftalıkken kız dendı ve hangı haftada erkek oldugunu ogrendınız ultrason cıhazlarının kalitesızlıgındende olabılırmı acaba aynı durumu yasadımda hala acabamı dıorum
Ezcez Nasminel 18 haftalikti biz 16 da erkek oldgunu ogrendik 25 26. Haftada turkan hanim tekrar erkek dedi