momlife10 Yarın 6 haftalik olacak son adet tarihim göre. Pazartesi kanda 69 çıktı büyük ihtimal geç döllenme. Bugün yine kan verdim. Böyle benim gibi durum yasayip (10 gün gecikme ile çikan sonuc 69) geç döllenme yaşayanlar yazabilir mi? Sizin betalar kaç çıkmıştı keseyi ne zaman görmüştünüz?
Ada022 momlife10 ben bir hafta geç döllenme olmustu adet son günü betam 212 di kese 1998beta da gözükmüştü 4+5 de
Myasminn momlife10 Benim 1 aydan fazla bir süre geç döllenmem olmuş. Son adetim 12 Şubat ama ben bir daha regl olmamıştım 12 nisanda kan değerim 28.4 çıkmıştı. 24 nisanda 5+3 olarak keseyi görmüştük.
Eemoom momlife10 betamı hatırlamıyorum ama kese hemen gözükmedi. 5. Haftada gördü doktor minicik. Geç döllenmede olabilir boş gebelikte demişti. Adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekiyordu çünkü. 2 hafta geriden hesap ettik tarihi. Ona göre 7. Haftada kese gözüktü.
momlife10 Ada022 benim yumurtlamam 11 temmuz gecikmenin 10. Gününde 69 cikmasi normal mi acaba sat 22 haziran
Ada022 momlife10 iki gün arayla kan verip beta değerinin artması önemli geö veya erken döllenme çok önemli değil beta artışını takip edin zaten kese gözükünce doktor adet tarihini düzenler
busrayldr1 momlife10 2 güne bir beta baktırmanda fayda var. Düzenli artışı görmen lazım sakın ihmal etme
momlife10 Pamuk yaa bu baya umut oldu. Adet gecikmesinin 2. Günü idrar kesti negatifti.10 gün sonra hem idrarda hem kanda pozitif çıktı. Büyük ihtimalle 2 hafta sonra döllenme oldu. Beta düşük olunca tedirgin oldum baya geç çünkü
Pamuk momlife10 Ben 2gunde 1 kan verdim 4500 oldu dün keseyi görmeye gittim. Yumurtlama günüme göre 4 haftalik,ultrasona göre 5 haftalık,son adete gore 7 haftalık hamileyim😅
momlife10 Pamuk benimde 20 ve 21. Gün yumurtlama oldu test bitti bir daha yapamadım. Bu yumurtlamaya görede gec döllenme olması normal değil mi
kaderkesersarisen Myasminn 12 Şubat ile öğrendiğiniz 26 Nisan arasında korunmasız ilişkiniz olup orda hamile kalmış olabilir misiniz acaba merak ettim. Çünkü benimde son adet tarihim 3 Ekim bugün 27 Kasım hala olmadım 15 kasımda idrar ve kan testi verdim negatif çıktı. İlk oğlumda da geç döllenme olmuştu acaba bunda da öyle mi oldu dedim 25 kasımda idrar testi yaptım yine negatif ama hala regl olmadım… eşimle korunmasız ilişki yaşamadık bu arada geri çekilme ile korunuyoruz (bu bi korunma yöntemi değilmiş tabi yeni öğrendim bu şekilde hamile kalan da çokmuş) düşük ihtimallere mi kaptırıyorum kendimi diyorum ama hayatım boyunca ilk hamileliğim dışında hiç gecikmem olmadı ama hiç yani. Hayır ilk hamileliğimde de hiç belirti ya da şikayetim olmadığı için anlayamıyorum da hamile miyim değil miyim :) sorumu cevaplarsanız sevinirim. Rabbim evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏽🌸
Myasminn momlife10 evet canım, daha sonrasında kalp atışı için gittiğimde de aynı şekilde uyumlu olarak ilerlediğini görünce adetimi 17 Mart olarak güncellediler. Kendi adetime göre olsa 10 haftalık falan olması gerekiyordu, Arada 5 hafta kadar bir fark var
Eemoom momlife10 bir kaç haftaya belli olur. Zaman çabuk geçiyor. Mesela betam yükselsin kesesini göreyim kalp atışını duyayım diye beklediğim kızım şu an 8 aylık 😅 inşallah hayırlı haberler alırsın sende