TanemAyaz Arkadaşlar 6+5 hamileyim sürekli hergün midem bulanıyordu sabah akşam. ama bugün hicbir bulantı yaşamadım kötü giden bir durum varmıdır sizce artık herşeyden korkuyorum bulansa bir dert bulanmasa bir dert
Gmzsen TanemAyaz yoktur inşallah benim de günüm günümü tutmuyor hatta birkaç gün hiç belirti olmuyor sonra tekrar..☺️
TanemAyaz Gmzsen İnşallah yoktur canım hergün bulantıdan duramıyordum bugün hiç bulantı olmadı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
semrakarahan TanemAyaz yok kotu dusunmeyin cok sukur benimkide yeni bitti bulantim bide acliktanta bulaniyor bulaniyor yemiyoruz bise daha cok bulaniyor
Gmzsen TanemAyaz olmaz bir sorun Allah’ın izniyle.. kasıklarımda his birkaç gün hiç olmadı doktora gittim sorun yok dedi içim rahat etti. Ki bulantı her gün olmayabilir ☺️
TanemAyaz Gmzsen ayy rahatladım vallahi biraz olsun inşallah yoktur daha önceki hamilelikde 8. haftada kürtaj olmuştum kalbi çalışmadığı için şimdi en ufak birşey de evham yapıyorum
semrakarahan TanemAyaz kafaniza takmayin bulantidan bise olmazdq eger isterseniz kontrole gidin aklinizda kalmasin
Kubra_0602 semrakarahan bende 7 haftalık gebeyim benimde aynı o haftalarda bulantim oluyordu şimdilerde pek yok doktora sordum hiç bir sıkıntı yok artık yavaş yavaş buyuyorsunuz dedi için rahat etmezse sor sen yine
TanemAyaz semrakarahan Tamam canım çok sağol destek olduğun için biraz olsun rahatladım böyle şeyler yaşayanlar çokmuş araştırdım da
TanemAyaz prensleriminannesii Normal yani desene canım coook şükür rahatladım tek olmadığımi öğrenince