Bebebebe Kursat ben o haftalardan sonra tam bir ay boyunca yediğimi kustum daha erken bence senin. Kimsininde hiç bulantısı olmuyo bu iyi bişey bence. herkesün hamilrliği aynı değil kişileri baz alma
ysmnnnn Kursat 6.hafta ile beraber inanılmaz koku hassasiyeti ve bulanyı başladı şu an 9. Hafta hala bulantı mide yanması devam herkesin farklı belirtileri ama hazırlıklı ol bunlar güzel günlerin☺️
Sevde___89 Kursat ben 15 haftalik hamileyim hala birgün olsun ne kustum ne mide bulantisi nede yorgunluk yaşadım. Biz herhalde şanslı olanlardanız maşallah 🧿
1850 Kursat benımde hıc bulantım olmadı o haftalarda hamıle gıbı hissetmiyordum bıle. Her hamılelıkte bulantı olcak diye bırsey yok
Nerm7n O haftalarda ben sadece uyku birde koku hassasiyeti yaşıyordum. Yemek filanda değil enteresan şeyler 😂
TanemAyaz Kursat Bende 6+5 hamileyim bulantım sürekli oluyordu bugün olmadı bende kafama taktım acaba kötü giden birşeyler mi var diye böyle olanlar varmı arkadaşlar
mervek123 36 haftamdayım şükürler olsun ki hiç midem bulanmadı.Sadece koku hassasiyeti ve bazı yiyeceklerden tiksinme oldu
Esrasgn Kursat ay ne güzel keşke benimde öyle olsaydı emin ol miden bulaninca da geçsin diye ne yap.alıyım diye arayışa giriyorsun. Bir süre sonra mide asidi cikariyordum. Aile hekimi iyi olmadığını soyluyordu. Tadını çıkarın 😊😊
SibelYanar Kursat daha bulantılarınız baslar meral etmeyin bende öyleydim bi anda herşeyden tiksiniyorsunuz ve bulantı baslıyor 🙊