Melekolmak Kızlar arkadaşım için soruyorum arkadaşım parmaktaki spermle hamile kalabilir miyim diye merak ediyor öyle birsey başına gelmiş bana sordu önce güldüm ama sperm yasayabiliyirmus size sorayım dedim
likesah Melekolmak sperm vajinanin icinde 4-5 gune kadar yasayabiliyor disarida degil o yuzden bu sekilde hamile kalmasi inanilmaz dusuk bir ihtimal
Pinklove Melekolmak Bunu geçen Peride uygulamasında da sordu birisi sizmisiniz o? Gayet de açıklayıcı cevaplar verdik. Bence arkadaşın da biliyordun imkansız olduğunu.
noble1 Gebelik oluşması için önemli olan spermle yumurtanın birleşmesi, tabii ki bi ihtimaldir. ama korkup tedirgin olarak bu soruyu soruyorsa muhtemelen çok kafada kurarak sordu 🤣 sıkıntı etmesin gebelik oluşması o kdar da basit değil
Melekolmak Arkadaşın korkusu aslinda sperm disarda yaşıyormuş bende okudum yasayabiliyormus sanırım eşi yapmış o şekilde kıza üzüldüm tabi çünkü kendini hazır hissetmiyor ama ona söylüyorum o kadar çabuk hamile kalınmazki millet ne kadar uğraşıyor diye ama o çabuk hamile kalan biriymiş korkusu o