Minnosmino23-23 Ezgiyildiz944 ben aslan eşim akrep enlerde yaşıyoruz bu hayatı 😀 başak burcu olacak oğlum inş siz nasılsınız sakin mi sinirli mi hiç başak tanıdığım yok arkadaşım sık dişini sakın başak doğurma çok egoist oluyorlar deyip duruyor
Ayfer33 Ezgiyildiz944 ben başak eşim boğa çok zittiz ikimizde baskiniz çok. Catisiyoruz ve en önemlisi o kendne temiz ben normal eve karşıda temizim o sdce kendne temiz yüzden de sürekli kaos içindeyiz , 🤣 🤣 🤣 🤣
Ezgiyildiz944 Ayfer33 başak gerçekten temizliği düzeni sever oturamaz dağınık düzensiz.yerde boğa canı isterse temizler düzenler umursamaz bazen
MugeBulut İkizlerim ve eşim yengeç. Ben özgür ruhlu, dağ, ova, deniz, plansız gezmeler tozmalar, O evim evim güzel evim. 😏 O hep küser ben hep umursamaz 😬 aşırı zıt. iyi ki aramızda kuvvetli sevgi var ❤️🤍
Euzunali Ben terazi eşim ikizler :) Bir daha evlensem yine ikizlerle evlenmek isterim umarım linç yemem genelde mimlidir ikizler 😂
cokkasmabeabi ElifKarata peki kızımın koç oğlumun akrep olması.. Durduk yere beni üzmeye hakkınız yoktu ndkdkdm
cokkasmabeabi Ezgiyildiz944 ben Yengeç eşim balık birimiz ak derse oburumuz kara der o kadar uyumlu bir çiftiz 9.seneye giriyoruz başka diyecek bişey yok kdkdkfm
sydake Ben aslan o koç, bence ayrı dünyaların insanıyız. Ben evlenene kadar kendimi inatçı sanırdım şimdi şaşırıyorum inadına