Duyguyanecigi Kızlar uygulamada son 29 gözüküyor ama Sezeryan olcak büyük ihtimalle o yüzden son20 falan. Sizler ne durumdasınız son günler nasıl geçiyor uykusuz geceler aynen devam ben de
Kalbiimde2can Duyguyanecigi Tam 39+0 olduk bugün 2-3 gündür sabahlari sancidan yataktan kalkamiyorum hep acabami diyorum ama ayaga kalkinca geciyor hersey normale dönüyor 🤣 Pazara kadar gelmezse suni sanci verilip yatisim yapilacak bakalim hakkimizda hayirlisi olsun saglicakla alalim yavrularimizi kucagimiza 🤲🏻🧿❤️
annesininkelegi Duyguyanecigi 36+ 1 olduk. Sinir stres başladı duygusallaştım da 😣🙁 2.5 yaşında oğluşum var sabrım tükeniyor cok üzülüyorum
09-11-22 38+0 olduk çok zorlanıyorum artık bakalım prenses ne zaman gelecek 🙈 bu hafta olabilir demişti doktor
Youngmotherr 09-11-22 benim doktorum da geçen hafta bu hafta doğurursun dedi dünürcüğüm ama doğmuyor 😂
09-11-22 Youngmotherr ahahsjfkc kız sen daha mi dogurmadin bende doguramadim anam 😂😂 ama hissediyorum çok az kaldı ansızın buraya yazabilirim yani dogduuu diye