Sekerportakali9 MrsBalkay ben 52iydi hamile kaldığım da şu an 57im boyum uzun 168 hep kilo almak için çaba sarfeden ama birtürlü alamayanlardandım 😊
MrsBalkay Sekerportakali9 Evet ben de öyleyimdir her zaman :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☘️🦋
Euain Sekerportakali9 14. Haftada döndüğünü oynadığını hissettim , 17. Haftada da ilk tekmesini hissettim. Şimdi içerde horon tepiyor güzel kızım 😀💓
anneoluyoruuumm16 Sekerportakali9 14+5 falandi canım karpuz çilek yerken sağ kasığımda pır pır kelebek kanadı gibi birşey oldu. Çok anlamadım ilk gebelik birde erken daha dedim. Doktora sorduğumda bebeğin hareketi dedi 🥹
Sekerportakali9 anneoluyoruuumm16 evet bende ilk böyle hissettim kelebek kanadı gibi, ama bir daha giç hissetmedim 19+1 iz şu an ama neden hala hiç hissetmeye başlamadım erken mi acaba 🙁
Sekerportakali9 YigitPoyrazMomm çok şükür ben şimdi 19+1 oldum ama sadece buraya yazdığım zaman hissettim bir kere bir daha hissetmedim ☹️ net hissetmeye ne zaman başlanıyor acaba
YigitPoyrazMomm Sekerportakali9 bebegim yavaş yavaş hissedersin kendini boş yere korkutma şuan 24+6 olduk bazen uyuyor bazen çok hareketli bunlar çok normal sters yapma ben net olarak 20 den sonra hissetmeye başladım💙
Sekerportakali9 YigitPoyrazMomm teşekkür ederim canım benim içgüdüsel olarak hissetmek istiyorum sanırım 😇 sağlıklı olduğunu bilip düşünmem çok fazla. Doktor randevuları gelmek bilmiyor bazen 😊 iki kaybım vardı bundan önce bu endişelerim biraz o yüzden