FilizinAnnesi Kızlar 25 haftalığız özellikle son günlerde çok fazla çarpıntım oluyo, kalbim çok hızlı atıyo yaşayan var mı böyle
senaacik FilizinAnnesi benim arada oluyodu çok sıklaşmadı ama annemin hamileliğinde çokmuş ve o bazı sıkıntılar yaşamış bundan kaynaklı istersen doktorunla paylaş canım
Gebeyim-32 FilizinAnnesi tsh değerlerinize baktırın bende aynısını 12. Haftalarda yaşamıştım tsh ilacı kullanıyordum onu kestiler
Sekerportakali9 15 haftalığım gün içindede yaşıyorum ama özellikle geceleri çok uzun sürüyor yavaşlamayacakmış gibi geliyor
senaacik Sevgi1985 valla tam bilmiyorum da onun başka sıkıntıları da vardı o yüzden zor geçmiş hamilelikleri 36. haftada da doğum yapmış sen doktoruna bilgi ver de o yönlendirir seni hem takip yapar ona göre
FilizinAnnesi asli2508 henüz yaptırmadım, yükleme değilde üç aylık şekerine baktırcam eğer yüksek çıkarsa şeker yüklemesi yaptırcam
FilizinAnnesi Kumru_6694 siz muayene oldunuz mu bi de nefes darlığı da yaşıyor musunuz aldığım nefes yetmiyormuş gibi geliyor
helloogbitchs FilizinAnnesi bendede var 33 haftalığız 24 saatlik holter takıldı sonuçlara gitmedim haftaya gidicem inşallah ama şu sıralar azaldı çok fazla düşünme stres yapma ondanda olabiliyor
TugbaOmerCucuk Benim 7 haftalık ama bende de çarpıntı oluyor. Doktora dedim hormon değişikliğinde normal ama 12 haftaya kadar geçmezse kardiyoloji ye görün dedi. Bende yürüyüş yaparken oluyor durduk yere değil ama.