ilkheyecanim96 Benimle aynı gün olan var mı erkengebelik tesi ne zaman yapsam acaba 2 gün önce baya kasık ağrısı oldu
elfy1 ilkheyecanim96 benimde bat 12 ağustos ama gebelik testi içinde belirtiler içinde cok cok erken büyük ihtimalle yumurtlama belirtisi yaşadınız imkanı yok bu dönemde belirti görmenizin beraber bekleyelim bakalım ben gecen ay çift cizgi gördüm erken gebelik testinde adetten 4 gün önce ama sonra negatife döndü erken gebelik testlerinde yanıltıcı olabiliyor gecen ay baya sevinmiştim ama sonra hüsran oldu bu ay en azından 10 ağustosa kadar beklicem totem yaptım 😂
Tugba_turk46 ilkheyecanim96 benimde bat 13 Ağustos bende 27,29 temmuzu değerlendirdim tam doğurganlık dönemimde bugün aşırı bir sancım var kasıklarımda biliyorum daha çok erken 5,6 gün anca oldu ama içimde bir his var biran evvel bat gelsede test yapsam diyorum
Ucankus Benimde 14 canım yumurtlama gününü biliyor musun benim mesela 28 Temmuz yumurtlama pik oldu çatladı 6 gün oldu yani çok erken
Yenidenanne_ Ucankus benim de bat 14 Klomen kullandım bir hafta sonra dr tekrar çağırdı iğne için ama yapmadı yumurtan büyümüş kendiliğinden çatlar bide çoğul gebelik ihtimali var yapamam dedi gün aşırı devam ediyoruz bakalım hayırlısı ile olur
Ucankus ilkheyecanim96 benim de bu ay öyle çıktı 16. gün yumurtam pik oldu ve çatladı yumurta çatlayalı 6 gün oldu 4 gün sonra testlere başlarım sen ne zaman yapmaya başlıcalsın
ilkheyecanim96 Ucankus evde bi adet test var ama çıkmaz olsa bile 3-4 gün daha beklemek istiyorum bakalım 3-4 gün çnce 2 gibi n süren kaşık ağrım şişkinliğim ve akıntım oldu acaba sadece yumurtladım mı hamilelik mi bilmiyorum 10-12-15-17 günler değerlendirdik bu ay 2.bebeği istemeye karar verdik hemen olur mu bilmem
ilkheyecanim96 elfy1 bide 10 gün öncesi tahmini yumurtlamaydı pazar günü kaşık ağrısı olunca yerleşme mi oluyo acaba dedim 3.gün çnce yumurtlama değildir ya 22.günümdeym zannetmiyorum geö yumurtladığımı
elfy12 ilkheyecanim96 vallahi benimde aynı ama yumurtlama günüm takvimde 28 temmuz görünüyordu değerlendirdim 30 na kadar ama bugün akıntım başladı büyük ihtimalle yumurtlama günüm bugün oldu bence geç yumurtlama yani kaçırdım sanırım