Esralacin12 Kızlarr şeker yüklemesi için doktordan randevu mu almamız lazım yoksa hastaneye gdip direk yaptırıyrmuyuz
Mavisim3457 Esralacin12 24-28 hafta arası yapılıyor. Kadın doğum doktoruna gidip şeker yüklemesi için geldiğini söylediğinde talep giriyor gidip yaptırıyorsun.
bdenerigokce Esralacin12 bende öğleden sonraya aldım ama sabah gitmek gerekiyormuş, sağlık ocağı doktorum erken git talep girer öğleden sonra muayenede de sonuçlarına bakar dedi🤷♀️
Ahenq Esralacin12 24 haftada gel demişti bana doktorum ama tavsşyem sabah en erken saatlere alın randövunuzu çünkü 2 saat sürüyor işlem açken çok zor oluyor ben dün yaptırdım sabah 8:30 da uyandım 11 de randövum vardı öğlen 2 ye kadar beklemesi felan derken bişe yiyip içemedim deliriyodum😂
bdenerigokce Esralacin12 ben buldum aslında ama unuttum ya 😂 değiştirecektim ama sağlık ocağı doktorum gerek yok bence talep açar bişi olmaz dedi 🙈 ben yinede yarın bi arayıp sorsam iyi olur 🙈🙈
Esralacin12 bdenerigokce bende ara ara MHRS den bakıyorum sabahtan randevu bulup hemen bende gdicem ama hep öğleden sonraya randevular kalıyrlar. Hastaneye gdip sabahtan randevu da vermiyrlar öyle bekliyoruz bakalım
Esralacin12 Ahenq bana da doktorum 24.cü hafta gel demişti ama ben randevu bulamadım ,tekrar dan almaya çalıştığımda randevu aldım ama 25 haftalığıma geliyor ve randevum öğleden sonra ,öğleden sonra da şeker yüklemesi yapılıyor mu
-Ozlem58- Sağlık ocakları da yapıyormuş doğru mu yaptıran var mı acaba ? Hastane dolu oluyor ordan da aynı sonuç oluyor mu ;)
Canimucizem Esralacin12 doktor yönlendiriyor canım çünkü bir gece önce belli bir saatten sonra aç kalman gerekiyor doktor yönlendirmesi daha doğru olacaktır
miray_aden Esralacin12 erken gitmeye calisin ben saat 10 da gittim bu saatten sonra yapamayiz yarin 8 de gel dediler. Ben farkli sehirdeki bi hastaneye gidiyorum dedim gelemem birdaha. 1 e kadar ac durabilecek misin dedi dururum dedim anca oyle ikna ettim de yaptirdim. Erken gitmeye calisin gece 12 den sonra ac olacaginiz icin cok bekletmek istemiyorlar