Naz1905 Ne zaman bana sıra gelecekte bende hikayemi paylaşacağım ama derken sıra bizede nasip oldu çok şükür💞💞doğum sancılarım başlamıştı kontrole gttgmde açılmam oldugunu öğrendim ama ben eve gitmek istedim sabaha yatışımı verdiler. Evde çektim sancılarımı sabaha kadar zorladı meleğim beni sabah zaten yatışımız vardı ve istediğim oldu hep böyle dua etmiştim kendim gideyim hastaneye diye öyle yatırsınlar beni diye🤣🤣bir gün öncesinde 4 cm olan açıklığım sabah hastaneye gitgimde 6 cm bulmuştu herşey yolunda dedi doktorum açılma çok güzel gidiyor dedi. Bu arada çatı muanesi devam ediyordu 10 cm bulduğunda doğuma alınacagımı söyledi doktorum. O kadar güzel motive ettiki beni hep cesaretlendirdi☺️😇 suni sancı verildi sancı odasında. Pilates topuna oturtuldum 5 10 dk arası sonra yürüdüm biraz artık sancılar hoplatmaya başlamıştı. Ikınma sandalyesine oturtuldum orda bana çok destek oldular. Sonra iyice çoğaldı sancılar o an gözün birşey görmüyor sadece doğurmak istiyorsun bir an önce😇 ve beni doğuma aldılar. Ikına bildiğim kadar ıkındım. 8 de yatışım yapıldı 11:23 de meleğime kavuştum☺️☺️ doğumhaneye alındıktan sonra doğumum 20 / 25 dk arasında gerçekleşti. İkinci gebeliğim bir oğlum bir kızım oldu şimdi çok şükür. Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Dikişlerim var bebeğin eşi çıkartılırkenn daha çok yorgun düşmeyin diye doktorum anestezi önerdi.uyandıgımda eşik alınmış ve Dikişlerim atılmıştı estetik dikiş oldugunu söyledi. Zaten bebeğimi gördükten sonra dünya umrumda değildi herşeyi unutuyorsun o zaman gerçekten öyle kızlar😊buda bizim doğum hikayemiz bu arada kızım çok güzel aynı ben😁😁😁 sağlıcakla gelsin tüm bebişler..sizde korkmayın ve kendinize güvenin 😉
Haticemrahalp Naz1905 Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canim darisi benim gibi bekleyenlerin başina
desagr Naz1905 Allah analı babalı büyütsüün inşallah, hayırlı bi evlat olsun ❣️ Maşallah çok güzel geçmiş darısı başımıza 😍