irem7 39+6 olduk. Uygulamaya göre son 1 gün, hafiften sancılarım bel kasık ve bacak ağrılarım var yarın da kontrolüm var. Umarım bir an evvel sağlıkla doğurabilirim. Sizde durumlar nasıl?
Sena00 irem7 38. Haftadayim ikinci gebeliğim şuan aşırı bir baski var yürütmüyor resmen ilki 41 haftada doğdu bakalım bu ne zaman gelecek Allah herkese banada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
Yagmurmeric 40+1 dogurmadim 🤦 hiç bişey yoktu hafif kasılmaların bugün başladı sık sık ama şiddetli değil umarım dogururuz artık
irem7 Yagmurmeric ay umarım. Artık kavuşalım bebeklerimize, hamilelik serüveni bu kadar yeterli diye düşünüyorum.
Yagmurmeric irem7 valla ya sıcaklarda hiç çekilmiyor bide artik merakta ediyorum kucağıma almak görmek istiyorum 🥰
Aysek53 Bizde yarın 39 oluyoruz çok heyecanlıyım arada bel ve makat ağrım oluyor onun dışında nst de sancım filan çıkmadı normal doğumu beklemekte çok zor ve streyliymiş yaa. Sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza 🤲🏻🥰
Hanifekorkmaz 38+2 olduk bugun cati muayenesi oldum normal doguma uygun ama hic acilmam yok ve usg de bebegin suyunun azaldigini gordu doktorum riske atmak istemedi yarina sezeryan randevusu verdi dua edin kizlar ins iyi gecer
irem7 Sena00 amin inşallah dediğiniz gibi ben de birkaç gündür yürürken zorlanıyorum ağrılarımı tetikliyor. Umarım sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz hepimiz 🌸