Pamuk Mirann Arkadaşım alıyordu nasıl alıyor bilmiyorum.Artik bitmiş dedi bugün yatmamış.Artik nedir ne değildir bilmiyorum.
bbayram Mirann e devlet sisteminize girip bakın iptal mi olmuş yoksa devam ediyor mu diye en net bilgi ordadır mutlaka
Dusenerler Mirann aile destek yardımı 1 yıl uzatıldı bazılarında GSS sebebiyle iptal edildi gibi bir şey yazıyor onda da en yakın kuruma gidip güncellemek gerekiyormuş
01180322 Dusenerler malesef annminde ayni sebepten iptal olmus. En yakin yerde guncelleyince dewam edermi
Ozlemdemir Mirann bizde başka bı yardım alıyorduk bu ay iptal oldu. Ekonomi bakanı yeni güncelleme getirmiş
Dusenerler 01180322 evet güncelleyince devam ediyor hatta mesela bu ay yatmadı diyelim guncelleyince Eylül ayı ve ağustos ayını bir yatiriyorlarmis diye duydum. En yakın sosyal yardım vakfına gidip guncellettin
Dusenerler 01180322 sanırım bu bir yıldır alanlar için güncelleme istiyorlar ben temmuzda almaya başladım daha yeni devam ediyor yazıyor bende ama 1 yıldır alanlarin çoğuna bu güncellemeyi istemişler çok denk geldim