Mlkglmzsnl Selamlarr, bat 5 Ağustos, 23 Temmuz yumurtlamaydı. Göğüslerimde inanılmaz bir şişlik ve ağrı mevcut. Bel ve sırtımda da aynı şekilde ağrı var ve sol kasığımda batma şeklinde sızlama var. Sizce şu an kaset test yapsam çıkar mı?
Nazli_guven_ Benimde adet günüm ayın 5 inde bugn leke geldı hayra yoruyorum inşallah yerleşme kanıdır☺
Mlkglmzsnl Nazli_guven_ Bende herhangi bir kanama veya lekelenme olmadı, akıntım var sadece. Az önce artımed kaset test yaptım silik çizgi çıktı ama test ne kadar güvenilir bilemiyorum. Umarım en kısa sürede sağlıkla alırız kucağımıza ❤
Blackkcat Mlkglmzsnl bat gününüze az kalmış zaten bende artımed almıştım silik çıkmıştı gerçi başka markalarda almıştım hepsinde çıkmıştı adet gğnünden 8gün önce başladım öğrenmeye gün geçtikçe koyulaştı en son test vermiştim,hayırlı olsun inşallh vardır ya da en yakın zamanda Allah nasip etsin🌸
Mlkglmzsnl Blackkcat Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim, psikolojim inanılmaz etkilendi. Doktorum korunmana gerek yok dedi, üzerine regl olmadım. Umarım testte bir hata yoktur, sizin de hayırlı olsun. ❤
Blackkcat Mlkglmzsnl sağol canım benimde kimyasal öyküm hatta kürtajımda var evet alt üst ediyor insanı bu durumlar ama allah hayırlısını veriyor bizim için demek ki,benim de henüz yeni hamileliğim 6+1kalp duymadık henüz,güzel haberlerini alırız inş🤍
Mlkglmzsnl ilkheyecanim96 Sabah ilk idrarla testi tekrarlayıp hastaneye gideceğim, teşekkür ederim. 🤗
Mlkglmzsnl Ucankus Sabah testi iki kere daha tekrarladım ancak maalesef bu sefer silik çizgi dahi göremedim. Yaptığım ilk testte bi sorun vardı sanırım. Regl gününü bekleyeceğim 🤷♀️
noble1 yumurtlama günümüz aynı gün, 2 gün önce negatifti benim cumaya kadar beklemeye karar verdim🙈 benm bat7si ama esasen yumurtlama üzerinden geçen gün saysıına göre çıkıyor. 11.gün pozitif görebilirsiniz varsaa. Kendim için pek ümidim yok🫠test sonucunuz ne çıktı? Foto atar mısınızz🫠
Mlkglmzsnl noble1 Bu sabah 2 test daha yaptım ancak ilkinden farklı çıktılar, ikisi de negatif gösterdi. Hastaneye gitmek istemedim bu sebeple.