1kucukbaby sanmıyorum canım alanlari kısıtlandığı için birde yavaş yavaş doğum yaklaştığı için aşağıya baskı artıyor o yüzden 1 damla bile olsa çok fazla tuvaletimiz gelmiş gibi hissedip tuvalete gidebiliyoruz korkma o yüzden buarada 1 2 hafta önde yada geride olabilirler oda sıkıntı olmuyor diye biliyorum benimkide bazen 1 hafta ilerde gözükebiliyor ultrasonda 31+3 haftadayız bizde oğluşumla nasipse eylül sonu gibi doğum ben hiç takmıyorum arada şancı oluyor gibi kramp giriyor anlık girip çıkıyor bazen bebek aşağıya çok baskı yapıyor hele geceleri coşuyor çıkıcak sanıyorum korkuyorum bazen 😂😂 o derece iki gündür ayakları kaburgamda midemde o yüzden gece zor yatıyorum zaten mide yanmam var daha da arttı çok şükür hamielik güzel geçti tek sıkıntım mide yanmadıydı benim artarak devam ediyor 😄 neyseki az kaldı biraz daha sabretcez mecbur sende durumlar nasıl ntsye falan girdinmi ben girmek istiyorum çünkü arada agrım oluyor ama devlette 35 den önce yapmıyorlar sanırım ozeldeki doktorum da sıkıntı yok demişti o yüzden gerek duymadı sanırım ama bizzat kendim gidicem özelde bir baktiricam nolur nolmaz daha çanta falan da hazırlamadım yikancak utulencek vs 34 gibi yaparım diye düşünüyorum yada 33 bilmiyorum bakıcam duruma göre