NurayR2023 Gebeyim15 ayni minak daha ama cogu keseye gore veya ne tarafta oldugundan aniyor ya ondan belki bilirsiniz diye koydum
Gebeyim15 1234anne gerçekden de iki ultrason kağıdı çok farklı birinde çıkıntı var diğerinde yok gibi bilmiyorm ama ben oğlumun ultrason resmine benzettim Allahın işi tabiki sizede erkek geçdi içimden
1234anne Gebeyim15 çok teşekkür ederim yanıtınız için evet ikiside çok farklı sadece iki üç gün var resimlerin arasında 😌 önemli olan sağlıklı olması tekrar Cook teşekkür 💜
Gebeyim15 NurayR2023 bence o herkesin vucut yapisinz gore cogu diyor bebek solda olursa kiz sagda olursa erkek benim oglum hep soldaydi kesede mesela fasulye gibi olursa kiz yuvarlak olursa erkek benimkisi ondada tersdi mesela
bendeanneoldum_ Ozdemirgulsum nasıl resim attın buraya o kadar deniyorum yapamiyorm lütfen nasıl yaptın yazar mısın
Ozdemirgulsum sevdaperisi çok isterdim iki oğlum var Buda kız olsun bendeanneoldum_ resim yükle diyorsun kopyala yapıp ankete yapıştır diyorsun oluyor
sevdaperisi Gebeyim15 Ozdemirgulsum benimkide böyleydi 20 haftaya kadar erkek dediler ama kuzum oluyor