Gece-Ay Kızımız için isim arıyoruz ama karar veremedik aklımızda bu üç isim var başka önerileriniz olursa da memnun olurum 😊
Sizinelif Gece-Ay kızım olsaydı minel koyacaktım hala da öyle ikinci bebek nasip olurda kız olursa yine minel düşünüyorum çok hoş geliyo bana 🥰 sağlıkla gelsin miniğiniz
Balbebek012 Gece-Ay bence Hiç biri minel Le dalga geçer ler ravza ranza derler Mila ismi de çok koyuluyır bence biraz daha bak çok güzel kız isimleri var
Baby07 Gece-Ay bence ahsen minel çok güzel anlamı açısından. Mila isminin anlamı çokta hoş yada anlamlı değil. Siz bilirsiniz bizde çok kararsız kaldık hala arıyoruz
TugbaOmerCucuk İsimler kız ismimi erkek ismimi pek anlamadım. Anlamına bakmadan seçtim kulağa kolay olan hangisi diye 😁 eşim de yanımda ona da soruyum dedim çok değişik isimlermis dedi seçemedi
Gece-Ay TugbaOmerCucuk aa neden öyle karışık geldi anlayamadım hiç böyle kız erkek karıştırılır diye düşünmemiştim çok şaşırdım 😂 kız isimleri bu arada 😊
Demtynaz Sorduğun için fikrimi paylaşmak isterim ama biraz ağır isimler geldi bana. Daha sade şık isim daha iyi olur bence. Örnek sadece mila güzel ama Ahsen ravza ekleyince ağır geldi bana
Gece-Ay Demtynaz mila ismini aile büyükleri pek beğenmiyor o yüzden başına başka bir isim arıyoruz. Teşekkür ederim fikriniz için 😊