alparslangur gzdekless bana da doktorum folidoce verdi 11 haftalık olana kadar kullandım sonra bitince bıraktım.
Iffetnur_ahsen gzdekless canım ne yaptın keseyim görünmüyor ikizimi olmuş merak ettim seni ben bugün adet oldum malesed
gzdekless Iffetnur_ahsen aynen canım ikizmiş önümüzdeki Cumartesi kalp atışını dinlemeye gitçez çok uykulu geziyorum telefona fazla bakamıyorum kusura bakma 🥹❤️
Deletedmom0071 gzdekless ben de onu kullanıyorum doktorum başka verdi ama o gün eczaneler açık değildi ben de nöbetçi eczaneden bunu aldım. Hepsi folik asit değil mi ne fark eder 😅
Minikperi gzdekless bütün folikler aynı canım sadece doktorlar bazı firmalarla anlaşmalı oldukları için onları öneriyor çünkü folik asiti devlet karşılamıyor. Ben de gittiğim eczanede folidoce’ u buldum onu içiyorum son 1 hafta kaldı doktor içebilirsin demişti ☺️🌸
Iffetnur_ahsen gzdekless evet demedin de sayfanda gordum çok sevindim 1 isterken 3 verdi çok şükür Rabbım sağ salim kucağına almanızı nasip etsin
BurcuSTopsakal gzdekless Multivitaminli folik asitler var onlardan yazmıştır, onlar bi tık pahalı oluyor. 2-3 ay seninkinden kullandım, sonra bıraktırdı multivitamine geçirdi içinde her şey var, folik asit de var, gebelik boyunca kullanmaya devam ediyorsun 🤗