Amigurumi Iffetnur_ahsen ya benimde bir kaç gündür kasık ağrım var alttan bıçak saplanır gibi oluyordu iki gün öyle oldu iki gündür de sol tarafı ağrıyor göğüslerimde adet olacakmışım gibi hassaslaştı. Birde iki gündür aşırı bulantım var baş dönmesi iki haftadır aşırı uyku hali var kafamı kaldıramıyorum bu gün dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi var ama emin değilim ![https://mutluresim.com/images/2023/08/03/niMl2F.jpg]
Amigurumi Iffetnur_ahsen vermedim eşime söyledim böyle böyle diye bekle biraz 5 dakkada bir test yapıyorsun sürekli gözümden kaçmıyor değil sonra üzülüyorsun dayanamıyorum sabırlı ol bekle dedi biraz bekleyip öyle testi tekrarlayacağım ona göre kan vereceğim 😊
Iffetnur_ahsen gzdekless canım benim bel ağrısı gitti kasik ağrısı da azalmaya başladı sol göğsümün ağrıyor sadece sanırım iğne etkisiydi onlar 😔😔😔 akintim da yok bazen azcık adet ağrısı gibi ağrısı oluyor
Sehseh Bende folidoce kullanıyorum eczaci onu önermişti doktora da söyledim devam et kullanmaya demişti
Mom_83 Bende folidoce kullandım doktorum herhangi bir isim vermedi, Eczaneye başka marka sorduğumda bunu önerdi hepsinin etki maddesi aynı demişti şuan 21. Haftadayiz şükür sıkıntı olmadı canım için rahat olsun
gzdekless Mom_83 Benim daha çok yeni ya 2 haftalık gebeliğim Cumartesi günü doktora gitçem keseyi görebilir mi acaba 🤔🤔🤔
Mom_83 gzdekless canım ben 3 nisanda pozitif gördüm testte ama çok erken gördüm betam falan düşüktü 2 hafta takip edildi 15 nisanda keseyi gördük ilk
dilay_06 gzdekless hamile kalmaya karar verdiğimde kullanmaya başladım sıkıntı olmadı 3 ay da hamilelikte içtim
gzdekless dilay_06 bu ay içiyim daha içmiycem bırakçam ya bi aylık bitirmiştim zaten başka folik asitti bunu da içersem daha içmiycem
Iffetnur_ahsen Iffetnur_ahsen yarin test yapsam çıkar mi acaba 11. Gün olacak.. ayy sabahtan ağlıyorum ya negatifi bir görsem 😔 RABBIM EMEGIMIZI BISA GOTURMESIN
gzdekless Iffetnur_ahsen üzülme canım benimde öyle olmuştu beklemedeyim ben inşallah rabbim sana da nasip eder dualarım seninle 💖🤰🏻