Ebraz Kızlar göbeğimmmmmm gebelik çizgisi tamam göbek deliğimin içi ve etrafı karardı onu çözemedim hadi onada tamam ama minik bir çatlatt oldu çok moralim bozuldu 33 haftalık hamileyim sizce çok çatlağım olur mu ya daha yeni oldu bugün fark ettim 😔
2lokummannesiii Ebraz benim ilk gebeliğimde çok çatladı. Çatlamasın istiyorsanız bebek yağı sürebilirsiniz ve içeriği temiz krem.
Ebraz 2lokummannesiii ben doğal hindistancevizi yağı kullanıyorum zaten ama olucağı varsa oluyor galiba genetik yani bu kadarla kalırsa şükrederimm umarım daha kötü olmaz şu çatlağı tölere edebilirim bide geçmiyor çatlak yaa kararmalar geçicek sıkıntı yok ama çatlağın çözümü yok 😒
2lokummannesiii Ebraz evet yok benim beyazladı öyle kaldı. Ben rahatsız olmuyorum alıştım bakalım bu gebeliğimde nasıl olacak😂
Bet6 Ebraz hindistan cevizi yağı bebek yağı sarı kantaron yağı sürmedigim şey kalmadı ama maalesef aşırı derecede çatladım olucaksa önüne geçilmiyor maalesef 🤦🏻♀️
fbulut97 Ebraz canım ne lieraclar biooiller günde 2 lt su içmeler… Maalesef 34ten sonra çatır çatır çatladım karnım kıpkırmızı şuan. Doktorum tamamen genetik olduğunu söyledi🙄
Ulvis Kızlaarr peki öatlak oluşsa gözle görülür mü yoksa doğumdan sonra mı ortaya çıkar. Ben bugün 33 hafta oldu henüz gösle görülür birşey yok ama herkes şuan karnın gergin olduğu için belli değil doğum sonra. Ortaya çıkar o diyor 😶
Ebraz Ulvis evet doğumdan sonrada olabiliyormuş ama benimde yeni oldu zaten yoktu bende 33 haftalığım 😏
Feyzanr41 Ebraz arka popo kısmınızda varmı catlak benımde karnımda yok orda var sadece 31 haftalık suan