Tugbavepamuguuu Kızlar dünden beri aşırı derece gazım var sürekli ama sürekli çok rahatsızım artık kabızım da biraz , böyle sorun yaşayan varmı ve gaz sorunumdan beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum gazdan dolayımı acaba ya ?
Agg0207 Tugbavepamuguuu canım olabilir hamileyken kabız olmamak lazım aslnda hamilelikte yada sezeryandan sonra basur falan çıkıyor kuru kayısı sabahları aç karınla iki üç tane ye yada zeytinyağına biraz limon sıkıp iç gün içinde bol su tüket ben bı ara kabızlık yaşamıştım bunları yaptm çok iyi geldi birde hareket etmek lazım
Lionmom1 Tugbavepamuguuu kaç haftalıksınız bazen hareketsiz olabiliyor benim de sonraki gün oluyor hareket
turkuaz_ Tugbavepamuguuu gazdan olabilirmi bilmemde stres aşırı gaz yapar streslıykende bebek hareket etmeyebilir oda streslidir uyur
Tugbavepamuguuu Agg0207 ya aslında hep yapıyorum ama genel olarak benim vücudumda gaz sorunu var ama hamilelikte iyice sıkıştırıyor 🤦🏻♀️ çok kötüyüm iki gündür
Tugbavepamuguuu turkuaz_ iki gün önce deli gibi hissedip bi anda böyle olunca insan tedirgin oluyor ister istemez ya 🤦🏻♀️