Elvanhsn Merhaba, 1 aydır progestani sabah aksam fitil olarak kullanıyorum. Normalde sulu akinti şeklinde sürekli akintim oluyordu fakat son 2 gündür akinti kesildi. Bu durumu yaşayan var mi sebebi ne olabilir?
gamzecgr Elvanhsn ilacı tam alıyordur bazen alması gerektiği kadar alıyor ben de kullanıyorum akıntım bazen gelmiyor onun yerine ilacın fazlası idrarla gidiyor
e_blue_sky_a Elvanhsn aynen başlarda su akıyordu saf su gibi temiz akıntı. 2kutu bitti kesildi. Yine de az geliyor ama ilk zamanlar gibi değil. Rahim alışıyor bence tahminen…
mervemurat16 Elvanhsn bende ilk kullandığımda akıntı olmuyordu son 1 haftadır aşırı akıntı oluyor normal bence öyle olması
melikemre20 Bende progestan kullanıyorum bundan 2 hafta önce sugibi akıntı gelmisti ama fitil değil normal sugibi 2 haftadır yoktu şimdi 2 gunudr sabah kalkınca yine su gibi oluyor sonra normal fitil akıntısı gibi geliyor su gibi olması normal mi benim bu 3. Gebeligim 2 dusugum var 2.sinde 17 haftalık suyum geldi o yüzden beni korkutuyor daha önce Protestan hap olarak içiyordum ilk kez fitil olarak kullanıyorum
Elvanhsn melikemre20 azalmadan önce su gibiydi benim akintim, hem ilacın kalintisi hem cevresinde sivi oluyordu su gibi
melikemre20 Elvanhsn azalmasını kafaya takmayın benimde kimi zaman hiç olmuyor o zaman vücut tamamını alıyormuş yani gerekli olduğu kadarını alıyor beni su gelmesi korkuttu oda daha önce küçük haftada suyum geldiğinden ben doktora fitil akmasını sordum kimi zaman çok akar kimi zaman hiç akmaz demişti su içinde şuan suyunun azalıp azalmadigini göremeyiz dedi ondan korkuyorum