Pellonn Bayanlar 9. Ayımdayım arkadaşımın doktoru 8. Aydan sonra saçını boyayabilirsin demiş ben 9. Ayımdayım saç boyanır mı bebeğe zararlı mı hala
seizetheday Pellonn ben ilk zamanlarda da son zamanlarda da boyamıştım bir sıkıntı olmadı sizin kararınız tabiki
sevcanbyhtn Pellonn ben 2.ayda 6. Ayda ve bu 8.ayimda boyadım doktorada sormadim tabi ama siz sorun iciniz rahat etsin bnm 3. Gebelik hepsinde boyadım birsey olmadi çok şükür
Pellonn gamzecgr böyle bilgiler geldikçe mutlu oluyorum 😂😅 bana doğumdan sonra yap diyorlarsa korkum çıkana kadar da yapamam zaten yanıma gelen insanlar beni o halde görecek sonrasında bakım yapsam neye yarar😂
gamzecgr Pellonn hahahha doğru valla zaten sıcaklardan perişan geziyoruz doğurunca bari özenli olalım azcık 😂 ben kendi doktoruma sormuştum arkadaşım da kendi doktoruna sordu boyattı iki doktordan da aynı bilgi sabit👌🏼 😂
Sekara Bence boyanmamalı. Doğal boyaların içerisinde bile kimyasal var ve direkt deriyle temas ediyor doktorları geçtim kuaförler emzirirken bile önermiyor
Pellonn Sekara ya bebeğin organları gelişmiş olduğu için engel olmadığını düşünüyorum da bide kafa nerde göbek nerde nasıl oraya ulaşıyor anlamıyorum
Pellonn MUSU21 ne bileyim ya sanki doktor şey dicek sen bebeğini değilde bakımını mı düşünüyorsun diye😅