Nurrr_33 Arkadaşlar Alanya Side Manavgat bölgelerinde herşey dahil otele gidip öneren varmı memnun olan ??
Nazlpkts Nurrr_33 herşeyi açık büfe oluyo. Sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği.. detaylarına tatil Sepetinden bakabilirsiniz otel çok büyük..
Mineklc Nurrr_33 Asteria Kremlin Cristal Palace Horus Paradice Side Elegance Kirman Sidemarin Titanic Mardan Hepsi harika hep gittiğimiz oteller canım çok memnun kalacağımıza eminim :)
666666 Nurrr_33 kirman sidemarin ve kirman otelleri haaaaaarika harika yani yok böyle bir ilgi alaka kesinlikle tavsiye ederim
Ayselsilahimigetir Nurrr_33 side de serenis hotel yeni gittik cok memnun kaldik ilgi alaka hersey cok güzeldi
Nazlpkts Rio lavitas resort spa full herşey dahil özellikle mutfağı çok iyiydi otel temizdi. Biz çok memnun kaldık. Havuzu güzel sadece denizi çok beğenmedim. Ama otelin kahvaltısı yemek ara şeyleri hep güzeldi. Gidebilirsiniz.
Nurrr_33 Nazlpkts canım eğlenceleri nasildi akşam animasyonlari vs sakin bir otelmi yoksa hareketlimi eglencelimi
Nazlpkts Nurrr_33 her akşam sahilde eğlenceleri vardı. Onun dışında gün içinde havuz başında akşam yemeklerinde falanda farklı farklı gösteriler oluyodu
Mineklc 666666 Sidemarinde temmuzun ilk haftası 10 gün tatil yaptık efsaneydi ama denizini çok beğenmedim.Hamile olduğum için iskeleden giremedim
Nazlpkts Nurrr_33 onlar var canım ama sahilde yerleri var orada yapiyolar onun dışında hem havuz basinda hem akşam yemeklerinde etkinlikleri oluyodu.. dansçılar falan. Sahilin orada da hem sahne hem oturma yerleri kuruluyo bir sürü şey yapiliyodu