1prensesannesi_ Pinklove evet bugün doktor 40 haftayı 41 haftayı bulur normal doğum istiyorsan dedi ve ben o kadar dayanamam diye düşünüyorum 37 de çalışmalara basliycam 😂😂😁
Pinklove __mom1 Ooo 26 ne ki daha ben o haftalarda günde 3 saat yürüyordum şimdi mutfağa zor gidiyorum😃
__mom1 Pinklove o zaman ben şimdiden anlaşıyım 37de alsınlar benden çocuğu 😵💫😵💫 taşıma kabiliyetim hiç gelişmemiş 😵💫😵💫
1prensesannesi_ Pinklove korktum şoka girdim bı an doktorun yüzüne bakıp kalmışım ne olacak bilmiyorum yarından sonra 36 haftalık olucam ben sen kaç günluksun
Kublook Bende 35. Haftadayım yatarken nefesimi darlıyor içime sığmıyor sanki insallah kolayca geçer şu sıcak günlerde :(
Pinklove 1prensesannesi_ adet tarihine göre 35 haftalık ama usgye göre 36+2 hafta🥲 Benim doktorumda erken doğumu onaylamıyor illa 40 doldurup gelmeli her bebek🥲
CemrePektas Pinklove 38. Haftada direk öküzle geziyorsun. Oturuyor mu başka bişey mi yapıyor bilemiyorum fenayım felfenaaayımmm😂😂
1prensesannesi_ Pinklove bnim ultrasonda da adet tarihimie göre de 35+5 haftalık az kaldı inşallah ama bittim bende bu sıcaklar mahvetti
CemrePektas Pinklove ya ordan ya arkadan çıkacak gibi oluyor ajdkdkls hıçkırık tutunca arkayı zorluyor jfkdkdkdöödkf