Ayseyllmz e_blue_sky_a bende yarın gideceğim cinsiyetini yaz burdan bana merak ettim bende yarın öğreneceğim ins
e_blue_sky_a Ayseyllmz acaba bu 2li testler kaç günde çıkar merak ettim yarın saat 9da benim 2li test
Ayseyllmz e_blue_sky_a benim ki de yarın 10.30 ben devlete gideceğim 2. Gebelik.. çok uzun süren bişey değil bence sonucu öyle hatırlıyorum
e_blue_sky_a Ayseyllmz vallahi sonuç çabuk çıkar zaten benim yastan kaynaklı riskli çıkar sonuç yaş 37 ama çok şükür burun kemiğimizi gördük ve ense kalınlığı düşük. Cinsiyet öğrense idim bu kadar sevinmezdim 😀
Bebyasya Meleksima hayır ya düşünmüyorum ilk hamileliğim olmasına rağmen üstüne çok düşmek düşünmek istemiyorum strese sebep oluyor benim için 2. Kez muayeneye gidicem 11+5 olduk bu arada cinsiyete baktıran oldu mu belli olur mu şuan
Ayseyllmz e_blue_sky_a cinsiyet gösterdimi bizimki ne kız ne erkek diyemem dedi kabarıklık bu haftada iki cinsiyette de olur dedi
Bskmik Bek0408 benimde cuma netleşecek belli olunca yazalım burdan ama benim karnım hiç yok sizinde öyle mi asla çıkmadı daha göbeğim 12/4 üm hatta
e_blue_sky_a Ayseyllmz hayırlısı canım. Rica ettim söyledi, net değil eğer kordon değilse gözüken erkek olabilir dedi. Ama net değil öylesine…
Ayseyllmz e_blue_sky_a aynenn 11. Haftada gittiğim doktor kordon değilse erkek gibi ama emin değilim dedi… Bugün başka bir doktora gittim 12+3 um oda bişey diyemem net değilim ddi
e_blue_sky_a Ayseyllmz keşke benim de bilmem deseydi. Yeğenim ablam eşim herkes kız olmazsa diye üzüldü resmen. Biz evlat istiyoruz onlar oyuncak mı arıyor ne
Bskmik Sayrkann Ayseyllmz ben 12/4 ikili tarama yaptırdım söylemedi %50 %50 dedi tarama sonuç şükür temiz çıktı ama cuma öğreneceğim cinsiyetiiii tekrardan netleşir dedi ama bakalkm
Bskmik Bek0408 öf benim hiç yok doktora da diyorum ne güzel işte diyor ama hamile olduğumu anlamıyorum yüz üstü de yatıyorum rahatsız etmiyor 😂
Bebyasya Bskmik aynı ben 😂😂 yüzüstü yatabiliyorum sadece karnımda rahatsız etmiyor şişmediği için bence en güzeli böyle 😂
Bebyasya Kızlar haftaya 12+6 oluyoruz o zaman cinsiyet belli olur diyorsanız ben hemen randevu alıcam