guzelanne01_ kariyerdeyaparimbebekte22 kesinlikle müstela başkasına bakma bile canım müstelanın bütün ürnlerini al set olarak ben iki çoçuğumdada müsteladan şaşmam
Dynbfofrt kariyerdeyaparimbebekte22 kesinlijle mustela marka diye demiyorum bebeğime başka bir marka almıştm şu her yerde satılanlardan her yeri kurudu kızardı döküntü olfu hemen değiştirdik
bbayram Bende mustela alacağım, sepete attım bugün.. şampuan, pişik kremi ve masaj yağı üçlü set olarak 450 ₺ ’ydi ama alacağım.. bebek cildi sonuçta, en iyisini kullanmak zorundayiz diye düşünüyorum
Agg0207 bbayram canım bebeklere yağ önerilmiyor tüm gözeneklerini kapattığı için losyon kullanman daha dogru daha hızlı emiyor cildi
Biyologannee kariyerdeyaparimbebekte22 mustela 👍🏻 oğlum 3 yaşında alerjik bı bebekti 2 yıl mustela kullandım. Kızım olucak ona da mustela aldım
sultanssa ilk cocuguma nivea baby kullandim temiz icerikli oldugunu dusundugumden aliyordum 30 tl aldigim sampuani 750 tl yaptiklari icin daha alamiyorum 2. cocuga 150 tl ye sebamed yenidogani aldim