aysegul_46 Bebeğim 13 günlük fazla uyuyor emzirmek için uyandiriyorum emmiyor sadece kendisi isteyince emiyor bu durum normal mi kızlar
Yelizdurmus41 aysegul_46 sen 2 saatte bir emzir zamanla anlayacaksın açlık tokluk zamanını . Mutlaka emzir emmiyorsa da mama takviyesi kullan hatta doktorunla konuş
Ayselina6 Canım genelde ilk zamanlar hep uyurlar sen iki saatte bir zorla uyandırıp emzir az da olsa emsin birşey olmaz
aysegul_46 Yelizdurmus41 çok derin uyuyor uyandiramiyorum burnunu sıkıyorum uyandırmaya çalisiyom olmuyo gece uyanmiyo mesela emziriyim Diom istemiyor gogsumu sadece kendisi acıkınca mı emmek istiyo acaba anlamıyorum hastanede kalmıştı 10 gün alışamadı mı acaba off
Tutkaltupum aysegul_46 bezi kalıcak şekilde soyun o sekilde emzirin emmek istemiyor diye birsey olamaz günde en a 8 10 kere emzirmeniz lazım sarılık olabilir uyanmamakta aşırı direniyorsa
Tugba_A_d aysegul_46 ay bitamede benim başımda var 12 günlük sarılık geçirdik ama hala uyanmiyo zorluyorum yine uyanamiyor bazen 4 saat uyuyor emziremiuorum nolur banada taktik verin
Cinarsaitinannesi Tugba_A_d ayaklarının altını cimdikleyebilirsin altını ac karnını bacaklarini islak bezle sil ben bu sekilde uyandiriyordum
Kbraosman Benimde öyleydi asla uyandıramıyordum ve sarılıkta vardı ben çay kaşığı ile vermeye başlamıştım öyle yapınca uyanıyordu açlıktaysa uyanamıyorlarmış bebekler çay kaşığı ile vermeye başlayınca kendine geldi sonra uyanmaya başladı
Tugba_A_d Cinarsaitinannesi hepsini denedim hiçbir şekilde uyanmiyordu biraz sarılığimiz geçti kendimiz uyanabiliyoruz artık