turkuaz_ Serap-asel aşırı büyümedi ama çatlıcak kadar büyüdu . Alt kısımlarda çatlak oldu sıvilce olmadı ama sıcaklardan isilik oldu eve sarkma bendede var . Yanı yanlız değilsin bacım hepimizin göğüsü aynı
Serap-asel turkuaz_ valla bazılarına bakiyem doğum yapmış göğsü küçücük arkadaşım var doğum yaptı küçücük gogsu vr
ilayda8 Benim 75 normalde küçük göğüslü biriydim. Şimdi 8. Haftadayım henüz ve büyüdüler biraz. 80 takıyorum. Sizin bu mesajlar kafamı karıştırdı. Acaba sarkar mı? Evdeyken sütyen mi takmalıyım ne diyorsunuz.
Hdemir1618 Serap-asel benim 85 di 90 oldu. Sivilce olayı bende de vsrdı sürekli duş alıp sudocrem sürdüm evde bir süre iç çamaşırı takmadım şuan çok şükür iyiyim
Serap-asel Hdemir1618 bende sudocrem kullandım ama malum ıste çalıştığım ıcın çamaşır takımca yine aynısı olyo
Hdemir1618 Serap-asel pudra deneyin bir de kuruyunca sudocrem birde duşta duş jeli kullanıyorsanız yerine kalıp sabun kullanın bir süre
Serap-asel Hdemir1618 duş jelı kullanmayı bıraktım zten Allahın ıznıyle 29 günüm felan kaldı hayırlısıyla doğumdan snra ıns duzelır