Aslyllmmaazz Kızlar 38+6 yim mide bulantısı oluyor sürekli kusma isteği oluyor reflü yaşıyorum birkaç gündür. Başka yaşayan var mı?
Gmzebilen Aslyllmmaazz ben 36+2 deyim bende de var o her yemekten sonra o miğde bulantısını yaşıyorum ve çok bişey de yiyemiyorum bu yüzden 😏 🥺
Aslyllmmaazz Gmzebilen aşırı rahatsız etmeye başladı normalde yoktu hiç dün geceden sabaha bogazima zehir gibi bisey geliyor midem bulanıyor karnım acıkıyor yiyemiyorum çok zorlamaya başladı
Turkan1234 Bu ileri haftalarda açılma oldukça bulantı olurmuş. Ama sizlerin onunla mı alakalı bilemedim
Dugme3 Turkan1234 benim 3 cm açıklıgım var ama sancım yok şiddetli bı şekilde değil o yüzden geri gönderiyorlar. Dünde nst kalp.atislarinda dengesizlik vardı serum taktılar iyi dediler gonderdiler
Dugme3 Aslyllmmaazz artık yürümeye bile dermanım yok sanki durmadan uykum geliyo ama uyuyamıyorum hayırlısıyla kucagımıza alalım ins
Aslyllmmaazz Dugme3 bende gündüzleri uyuyorum işte akşama doğru yürüyüşe vs çıkıyorum ama itekleye itekleye hiç halim yok sonra 8 kat merdiven çıkıp iniyorum 2 şer kez zaten bitiyorum orda. Gece de hep uyanik