Merveer96 28 haftalık hamileyim doktorum sadece elenetal ve sidefer demir tabletini kullandırıyor. Bazı gebelerde magosit kullanımı var benim gibi kullanmayan var mı yoksa doktorun gözünden mi kaçtı acaba
leila1 Merveer96 ayakların kasılmasına iyi geliyor ağrı olmuyor ben baştan beri kullanıyorum isterseniz bir söyleyin gözünden kaçmış olabilir. Ben de ağrı olunca söylemiştim öyle yazmıştı
papatyaseveranne Merveer96 ben başlardan beri vajina ağrımdan şikayetçiydim onun için uzun zaman kullandım. 37.haftada bıraktırdı. Bir şikayetiniz yoksa onun için vermemiştir muhtemelen
Baharoloji Merveer96 kramplar falan varsa veriliyor diye biliyorum bende sadece vitamin ile ilerliyorum şikayetiniz ya da değerlerinizde sorun yoksa gerek olmuyor
Merveer96 leila1 arkadaşımın doktoru magnezyumun beyin gelişiminw etki ettiği ve günde 2 defa kullanması gerektiğini söylemişte biraz şaşırdım
Busetomris Kramp kasılma yoksa içmeye gerek yok cnm. Benim evde duruyor bazı günler içiyorum. Bebeğin beynine bi etki yaptığını sanmam