Aleynadeveci2022 Selam hamile anne adayları anneler 🙌🏻👼💕 nasılsınız iyisinizdir umarım bugün kontrolümüz vardıııııı sezeryan günümüz belli oldu Allah’ın izni ile pazartesi günü 🙏🏻💕 heyecan doruktaaaaaa
Gmzebilen Aleynadeveci2022 yiiiiaaa bende post attım şimdi bende 36+2 tim perşembe kontrolüm var benimde bakalım bana da tarih vericek mi 🥹♥️
Gebe_hanim Aleynadeveci2022 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Bizde 36+3üz cuma günü kontrol var o zaman tarih alıcaz nasipse 🍀 ben de kansızlık var ve zorluyor gün geçtikçe 😔 ne yapsak yükselmedi bakalım doktor ne karar vericek merak içindeyim 🥲🐣
2Mom2 Aleynadeveci2022 bende 36+2 deyim sağlıkla kavuşun inşallah ben bebek beklerse 39 a kadar beklemek istiyorum bakalm
Aleynadeveci2022 Gmzebilen verebilir cnm benim açılmam yoktu ve bu 3. Gebeliğim diğerleri de sezeryan oldu bebeğin gelişimi baya önden 4.100 gr 🤷♀️
Aleynadeveci2022 Aytacim 3.gebeliğim diğerleri de böyle oldu gelişimi hızlı olduğu İçin kilosu ve gelişimi ileride baya 4.100 gr
Aleynadeveci2022 Gebe_hanim bende de kansızlık var cnm ama Allah yardım eder 🙏🏻💕 kan ilacı kullanıyorum bende
Gebe_hanim Aleynadeveci2022 Geçmiş olsun tatlım bende kullandım ferrum falan ama kanım 8 demirim 19 baş dönmesi mide bulantısı baş ağrısı halsizlik yorgunluk 36.hafta da aşırı zorlamaya başladı bakalım ne olacak inşallah bizde pazartesine gün alabiliriz 🙏🏻 benim bebişte 2 hafta önden gidiyordu bakalım kaç kilo olmuş cuma günü belli olucak her şey🍀
Aleynadeveci2022 Gebe_hanim anladım cnm bende onu kullanıyorum doğuma kadarda kullanacağım işte pazartesi 37 haftalık olacağız bakalım inşalllah hayırlısı ile alırız bebecikleri kucağımıza
Tuvvba96 Aleynadeveci2022 Merhaba, 36+1 ‘den selamlar bugün nstye girdim, 15 ile 28 arası gözüküyor doğumum ne güzel siz o kadar beklemeyeceksiniz adınıza sevindim 😍
Aleynadeveci2022 Tuvvba96 aynen cnm aynen bende çok sevindim gelişimi baya ileride boy kilo olarak bide erken indi aşagıya 7 aylıkken