Emili-14 Merhaba kızlar normal doğum düşünenler perine masajı yapan var mı ? Yapıp faydası olduğunu gören oldu mu bilgilendirirseniz cokk sevinirim 🤗
zeynozey Emili-14 36 dan sonra yapılması önerilen bir masaj arkadaşlarım çok faydasını gördü. Ben sezeryan olacağım o yüzden yapmadım hiç🤗
birannis_ Emili-14 ilk gebeliğimde yapmadım yapmadığım halde 1.5 saatte doğurdum şimdi ikinci bebeğime hamileyim yapmayı düşünmüyorum
yesilkahve Emili-14 ben ilk hamileliğimde yapmıştım, doktorumun önerdiği kadar düzenli de yapmadım ama gerçekten faydasını gördüm. 3 küçük dikişim vardı sadece o kadar. Benim için gayet iyiydi, bu sefer haftam gelince daha düzenli yapmayı düşünüyorum 💜
Baharoloji Emili-14 ben yapmamıştım normal doğum yaptım pilates topunda daireler çizmiştim biraz de yürüyüş 37+5 te geldi 3,5 saatte, masaj yapılmasının dikiş üzerine etkisi olur
Emili-14 Bikac haftadır duyuyorum bende haftaya 37 oluyorum doktoruma sorup deneyeceğim şimdilik normal doğum görünüyor çünkü korku başladı 🤣
Asel-2023 Emili-14 ay yanlış yazmışım 12 saat içinde 🤣 kızım gelmek bilemedi 41+6 da doğurdum vajinal masajla
Ebruh Asel-2023 aradığım yorum ayy benm de bu hafta sonuna kadar gün verdiler kendiliğinden artık gelsin istiyorum perine mi işe yaradı canım
Emili-14 yesilkahve ayy çok sevindim senin adina 🌸yapan herkes faydasını görmüş gerçekten ben ilk kez duyuyorum neyseki doğumdan önce öğrendim 🤣
Braa3434 yesilkahve Hangi yağı kullandınız acaba? Ben zeytinyağı ile denemeye çalıştım ama canım acıdı sonra yapmadım birde kaç dakika yapıyorsunuz masajı belli bir süre var mı
yesilkahve papatyaseveranne 36 dan sonra doktorum yapmamı önermişti. Haftada en azından beş gün yap demişti ben haftada iki ancak yapmıştım 😅
papatyaseveranne yesilkahve hangi yağı kullandınız peki, bi de kendiniz yapabildiniz mi yardım aldınız mı? 🥲
yesilkahve papatyaseveranne hindistan cevizi yağıyla yapmıştık. Ben yapamadım açıkçası kendime dokunmaktan korkuyorum hani zarar veririm korkum oldu, eşim yardım etti öyle yaptık
Emili-14 Baharoloji ne güzel çok imreniyorum ilk dogumlarinda kısa zamanda kurtulan hamişlere darısı basima ama ben deneyeceğim bu masajı içimde kalmasın bari 🤣🤭
yesilkahve Braa3434 hindistan cevizi yağıyla yapmıştım, doktor on beş yirmi dakika yapın demişti ama en fazla on dakika yapıyorduk 💜