beyzatlas Kızlar bugün çatı muayenesi oldum anlatılan gibi korkulacak kasılacak hiçbir durum yok bir dakike bile sürmedi doktorumdan mı kaynaklıdır bilmem acı ağrı herhangi birşey hissetmedim
bendeanneoldum_ beyzatlas kaç haftalıkken yaptın ben şuan 37 haftalığm bu grev yüzünden de iki haftadır kontrolm yapılmıyor bişey olursa ne yaprm bilmiyorum ya kaç kafalıkken bakliyo
beyzatlas bendeanneoldum_ bende 37+1 im doktorum bu haftalarda yapılıyo dedi 37-38 de bakılmaya başlanır dedi ben özele gidiyorum ama korkma içini ferah tut iki günlük bi grevmiş zaten çarşamba gidersin olmadı doktora
Gizemlibirisi Korkulacak birsey yok.ben dün sancım var deyip alttan muayene oldum sırf doğumu tetiklesin diye🤣 elini soktu çıkardı açılma yok dedi🥲
beyzatlas Gizemlibirisi pazar günü suyum geldi diye şüphelenip acile gitmiştim ebeler çatala çıkarttı elini soktu diyorum uyarır mısınız bi artık doğsun diye 😂😂
bendeanneoldum_ beyzatlas randevusuz bakmiyolar ya baklm bugün yada yarın tekrar randevu varsa alicm mecbur
bendeanneoldum_ beyzatlas randevusuz bakmiyolar ya baklm bugün yada yarın tekrar randevu varsa alicm mecbur
Pinklove Leylmom yüksek bir koltuğa çıkıp bacaklarınızı açarak oturuyorsunuz. Doktor 2 parmağıyla rahim ağzını yokluyor açılma var mı yok mu diye, tamamen ağrısız acısız bir işlem sadece Siz kendinizi kasmamalısınız
beyzatlas Leylmom arkadaşın dediği gibi canım 37.-38. Haftalarda yapılıyormuş doktor öyle söyledi ona göre normal doğum olup olamayacağını söylüyor çocuk normal doğum pozisyonundaysa bakma amacı da pelviks kemik yapın eğer darsa normal doğum yapamıyorsun
Derleryahani Kızlar merhaba. Catı muayenesinde yani doktor herhangi bir alet vs kullanmıyor o zaman öyle mi? Yani parmakla bakıyor sadece. Cok mu ileri gidiyor parmakla peki😵💫
beyzatlas Derleryahani alet yok hayatım parmakla bakıyo yok ya o kadar ileri gitmiyo yani ben öyle hissetmedim kendini kasma yeter korkulacak bişe değil